VALİ’DEN KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Kocaeli 05.12.2016 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VALİ’DEN KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu resmi gazete’de yayımlanan kararla tayini çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda yemeği düzenledi. 01 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile; 3 yıldır Vali Yardımcılığı görevini yürüten Hacı Mehmet Kara’nın Çeşme Kaymakamlığına, 3 yıldır Çayırova Kaymakamlığı görevini yürüten Turgut Çelenkoğlu’nun Salihli Kaymakamlığına, 6 yıldır Gölcük Kaymakamlığını yürüten Adem Yazıcı’nın Arifiye Kaymakamlığına ve 5 yıldır Başiskele Kaymakamlığı görevini yürüten Ali Partal’ın Silivri Kaymakamlığına atanmaları nedeniyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi. Ramada Otelde düzenlenen veda yemeğine; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Metin Gürak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gebze Başsavcı Vekili Sıddık Ilgar, Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Abdullah Etil, Aziz İnci, Osman Sarı ve Dursun Balaban, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz katıldılar. GÜZELOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara ile Kaymakamlar; Turgut Çelenkoğlu, Âdem Yazıcı ve Ali Partal’a bugüne kadar Ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi ve hayırlı olması temennisinde bulundu. TEŞEKKÜR ETTİLER Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara ile Kaymakamlar; Turgut Çelenkoğlu, Adem Yazıcı ve Ali Partal ise teşekkür edip, Vali Güzeloğlu ile çalışmaktan onur duyduklarını belirterek, şükranlarını sundular. Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.  

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu resmi gazete’de yayımlanan kararla tayini çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda yemeği düzenledi.

01 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile; 3 yıldır Vali Yardımcılığı görevini yürüten Hacı Mehmet Kara’nın Çeşme Kaymakamlığına, 3 yıldır Çayırova Kaymakamlığı görevini yürüten Turgut Çelenkoğlu’nun Salihli Kaymakamlığına, 6 yıldır Gölcük Kaymakamlığını yürüten Adem Yazıcı’nın Arifiye Kaymakamlığına ve 5 yıldır Başiskele Kaymakamlığı görevini yürüten Ali Partal’ın Silivri Kaymakamlığına atanmaları nedeniyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Ramada Otelde düzenlenen veda yemeğine; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Metin Gürak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gebze Başsavcı Vekili Sıddık Ilgar, Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Abdullah Etil, Aziz İnci, Osman Sarı ve Dursun Balaban, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz katıldılar.

GÜZELOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara ile Kaymakamlar; Turgut Çelenkoğlu, Âdem Yazıcı ve Ali Partal’a bugüne kadar Ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara ile Kaymakamlar; Turgut Çelenkoğlu, Adem Yazıcı ve Ali Partal ise teşekkür edip, Vali Güzeloğlu ile çalışmaktan onur duyduklarını belirterek, şükranlarını sundular. Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.