19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

VALİ GÜZELOĞLU'DA GİTTİ

Kocaeli 27.11.2015 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VALİ GÜZELOĞLU'DA GİTTİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni kurulan 64. kabinesinde yer alarak yeniden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni kurulan 64. kabinesinde yer alarak yeniden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Tahir Büyükakın, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, OSB başkanları, oda başkanları ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol eşlik etti. Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu, "64. hükümetimizin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmanız nedeniyle bir heyetle tebrik etmek için buradayız" dedi. Yeni hükümetin hayırlı olmasını dileklerinde bulunan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bu Hükümetimizin Türkiye'nin başlayan kalkınma, gelişme sürecini daha iyiye ve ileriye doğru taşıyacağına inancımız ve kararlılığımızı bir kez daha paylaşmak istiyorum. Tüm Kocaeli olarak, sanayinin merkezinden bu onurlu göreve tekrar atanmanız nedeniyle tebrik ediyor ve özel bir sevincimizi paylaşmak istiyoruz. Kocaeli'nin gelişmesi ve kalkınmasının, Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınması düşüncesindeyiz. Sizlerin önderliğinde, önümüzdeki perspektif ve dönemde bunu daha iyiye ve ileriye hep birlikte taşıyacağımızı bugün bir kez daha paylaşmak için buradayız. Allah'tan yeni dönemin tekrardan hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bugün tüm arkadaşlarımız adına Kocaeli olarak size tebriklerimizi sunuyoruz" dedi. Vali Güzeloğlu'nun ardından söz alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık ise, "Bu Hükümette Kocaeli'de bir ismin yer alması gerçekten şehrimiz için çok önemli. Böyle bir göreve layık görülmekten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız'a ve Sayın Başbakanımız'a teşekkür ediyorum. Türkiye'de demokrasinin kökleştiğini bir kez daha gördük. İnşallah önümüzdeki dönem bizden beklenen hizmetleri en iyi şekilde vermeye çalışacağız. Bu çok güçlü bir ekip çalışmasıdır" diyerek Vali Güzeloğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Bakan Işık'a günün anısına el işlemesi bir tabak takdim ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. 
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni kurulan 64. kabinesinde yer alarak yeniden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni kurulan 64. kabinesinde yer alarak yeniden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk GörgünKocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Tahir Büyükakın, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat ÖzdağKocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, OSB başkanları, oda başkanları ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol eşlik etti. Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu, "64. hükümetimizin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmanız nedeniyle bir heyetle tebrik etmek için buradayız" dedi. Yeni hükümetin hayırlı olmasını dileklerinde bulunan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bu Hükümetimizin Türkiye'nin başlayan kalkınma, gelişme sürecini daha iyiye ve ileriye doğru taşıyacağına inancımız ve kararlılığımızı bir kez daha paylaşmak istiyorum. Tüm Kocaeli olarak, sanayinin merkezinden bu onurlu göreve tekrar atanmanız nedeniyle tebrik ediyor ve özel bir sevincimizi paylaşmak istiyoruz. Kocaeli'nin gelişmesi ve kalkınmasının, Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınması düşüncesindeyiz. Sizlerin önderliğinde, önümüzdeki perspektif ve dönemde bunu daha iyiye ve ileriye hep birlikte taşıyacağımızı bugün bir kez daha paylaşmak için buradayız. Allah'tan yeni dönemin tekrardan hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bugün tüm arkadaşlarımız adına Kocaeli olarak size tebriklerimizi sunuyoruz" dedi. Vali Güzeloğlu'nun ardından söz alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık ise, "Bu Hükümette Kocaeli'de bir ismin yer alması gerçekten şehrimiz için çok önemli. Böyle bir göreve layık görülmekten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız'a ve Sayın Başbakanımız'a teşekkür ediyorum. Türkiye'de demokrasinin kökleştiğini bir kez daha gördük. İnşallah önümüzdeki dönem bizden beklenen hizmetleri en iyi şekilde vermeye çalışacağız. Bu çok güçlü bir ekip çalışmasıdır" diyerek Vali Güzeloğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Bakan Işık'a günün anısına el işlemesi bir tabak takdim ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.