Vali Güzeloğlu Dilovası’nı ağırladı!

Kocaeli 17.12.2015 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vali Güzeloğlu Dilovası’nı ağırladı!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dilovası Dernekler Federasyonu ağırladı. Vali’yi ziyarete Federasyon Başkanı Ercan Güneş, Dilovası Horasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Bahar ve dernek üyesi Necmettin Karakaya, Dilovası Muşlular Dernek Başkanı Mahmut Barış, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Orhan Çarıkçı, Dilovası Kürtünlüler Dernek Başkanı Servet Merak, Dilovası Kültür ve Spor Derneği Başkanı Tekin Dursun, Dilovası İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Cemil Memiş, Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı İsmail Sami ve dernek üyesi Erdal Ecer katıldı. VALİ BAŞARI DİLEDİ Dilovası Dernekler Federasyon Başkanı Ercan Güneş, Vali Güzeloğlu’na federasyon çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak,  samimi karşılamalarından ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise Dilovası Dernekler Federasyonu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dilovası Dernekler Federasyonu ağırladı. Vali’yi ziyarete Federasyon Başkanı Ercan Güneş, Dilovası Horasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Bahar ve dernek üyesi Necmettin Karakaya, Dilovası Muşlular Dernek Başkanı Mahmut Barış, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Orhan Çarıkçı, Dilovası Kürtünlüler Dernek Başkanı Servet Merak, Dilovası Kültür ve Spor Derneği Başkanı Tekin Dursun, Dilovası İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Cemil Memiş, Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı İsmail Sami ve dernek üyesi Erdal Ecer katıldı.

VALİ BAŞARI DİLEDİ

Dilovası Dernekler Federasyon Başkanı Ercan Güneş, Vali Güzeloğlu’na federasyon çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak,  samimi karşılamalarından ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise Dilovası Dernekler Federasyonu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.