Vali Güzeloğlu’ndan GTO’ya ziyaret

Gebze 23.06.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Güzeloğlu’ndan GTO’ya ziyaret

Kocaeli Valisi veda ziyaretleri kapsamında Gebze Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti. Valiler Kararnamesi'yle, Kocaeli Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hasan Basri Ticaret Odası Başkanlığına oldu. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleri Vali Güzeloğlu’nu kapıda çiçeklerle karşıladı.

ÖRNEK VE ÖNCÜ BİR ODASINIZ Vali Hasan Basri Güzeloğlu burada yaptığı konuşmalarında “Değerli Gebze Ticaret Odası Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşık 3 yıldır Kocaeli Valiliği onur ve sorumluluğunu taşıdığımız süreçte Gebze Ticaret Odamızda çok güzel ve çok anlamlı bir iş birliği geliştirdik. Öncelikle insanımızın geleceğine, ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına çok hayırlı, kalıcı ortak çalışılmalar gerçekleştirdik. Benim için bunun ötesinde anlamlı olan bulunduğu çevreyi sosyal yönden geliştiren, toplumsal ve sosyal sorumluluklarına katkı veren, gerek proje, gerekse de katkı bazında Türkiye’de örnek ve öncü olan bir odamız oldu. Değerli katkılarınız için sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum. Konuk olduğumuz, güzel heyecanları paylaştığımız odamıza bugün veda etmek için geldik. Ben görev süremizdeki destekleriniz, ilginiz, güveniz ve benim için çok değerli olan sevginiz için teşekkür ediyorum” dedi. ALIŞMIŞKEN KAYBETTİK Görev değişikliğinden üzgün olduğunu dile getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler “Sayın Valimiz, görev değişikliğinden dolayı çok üzgünüz. Biz size tam alışmışken kaybettik. Eğitimde verdiğiniz desteklerde Türkiye birincisi olduk. Diyarbakır’da bizim. Ne zaman sıkıntıya düşüp sizi arasak muhakkak dönüp cevap verdiniz ve hep sorunlarımızı çözmeye çalıştınız. Bizler, arkadaşlarımız adına size çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, günün anısına Valiye vazo taktim etti.
Kocaeli Valisi veda ziyaretleri kapsamında Gebze Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti. Valiler Kararnamesi'yle, Kocaeli Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hasan Basri Ticaret Odası Başkanlığına oldu. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleri Vali Güzeloğlu’nu kapıda çiçeklerle karşıladı.

ÖRNEK VE ÖNCÜ BİR ODASINIZ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu burada yaptığı konuşmalarında “Değerli Gebze Ticaret Odası Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşık 3 yıldır Kocaeli Valiliği onur ve sorumluluğunu taşıdığımız süreçte Gebze Ticaret Odamızda çok güzel ve çok anlamlı bir iş birliği geliştirdik. Öncelikle insanımızın geleceğine, ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına çok hayırlı, kalıcı ortak çalışılmalar gerçekleştirdik. Benim için bunun ötesinde anlamlı olan bulunduğu çevreyi sosyal yönden geliştiren, toplumsal ve sosyal sorumluluklarına katkı veren, gerek proje, gerekse de katkı bazında Türkiye’de örnek ve öncü olan bir odamız oldu. Değerli katkılarınız için sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum. Konuk olduğumuz, güzel heyecanları paylaştığımız odamıza bugün veda etmek için geldik. Ben görev süremizdeki destekleriniz, ilginiz, güveniz ve benim için çok değerli olan sevginiz için teşekkür ediyorum” dedi.

ALIŞMIŞKEN KAYBETTİK

Görev değişikliğinden üzgün olduğunu dile getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler “Sayın Valimiz, görev değişikliğinden dolayı çok üzgünüz. Biz size tam alışmışken kaybettik. Eğitimde verdiğiniz desteklerde Türkiye birincisi olduk. Diyarbakır’da bizim. Ne zaman sıkıntıya düşüp sizi arasak muhakkak dönüp cevap verdiniz ve hep sorunlarımızı çözmeye çalıştınız. Bizler, arkadaşlarımız adına size çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, günün anısına Valiye vazo taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.