Vali Selden Zarar Gören Bölgeleri Ziyaret Etti

Kocaeli 24.06.2015 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vali Selden Zarar Gören Bölgeleri Ziyaret Etti

Vali Güzeloğlu Kartepe ilçesi, Acısu- Eşme- Uzunçiftlik mahallelerinde selden zarar gören vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kocaeli'de 23 Haziran Salı günü yağan yoğun sağanak yağış sonrası Vali Hasan Basri Güzeloğlu meydana gelen hasarı yerinde incelemek üzere, saat 17:00 den itibaren gece saat 01:00’e kadar incelemelerde bulundu. D-100 Karayolunun kapanan bölgelerinin açılması noktasında ekiplere talimatlar veren Vali  Güzeloğlu Kartepe ilçesi,  Acısu- Eşme- Uzunçiftlik  mahallelerinde selden zarar gören vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yapmış olduğu incelemelerde; Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul eşlik etti. İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu; “Gerçekten aşırı derecede ve çok kısa süre içerisinde yağan yağış sonucunda ilimizde özellikle Kartepe ilçemizde ve E-5 Karayolu üzerinde yaşadığımız sorunları aşmak noktasında yoğun çaba sarf ediyoruz. D-100 Karayolunun giriş aksını açtık ve diğer tarafta da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çok kısa sürede diğer tarafları da açmış olacağız. Şuanda bulunduğumuz Kartepe ilçemizin Acısu mevkiinde de su basan evlerimizi ziyaret ettik. Hem hasar tespit çalışmalarını, hem de  mağduriyetlerin giderilmesi noktasında çalışmaları çok hızlı bir şekilde başlattık.  Kartepe ilçemizin Eşme mevkiinde aşırı yağış nedeniyle kısmi olarak sıkıntılar var. Çok şükür bir can kaybımız yok. Alandayız ve tüm ekiplerimiz çalışıyor. Gerek yapısal anlamda nedenlerini, gerekse hasar ve zarar giderici tedbirlerimizi en kısa sürede alacağız.” diyen Vali Güzeloğlu, olay yerinde acil yardım için ilgili kurumlar ile oluşturulan 5 hasar tespit ekibine hasarların en kısa sürede tespitlerinin yapılması talimatlarını verdi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Acısu mahallesinde selden zarar gören vatandaşlar için hazırlattığı iftar sofrasında onlarla beraber iftarını açarak, sorunlarını dinledi ve onlarla sohbet etti.    
Vali Güzeloğlu Kartepe ilçesi, Acısu- Eşme- Uzunçiftlik mahallelerinde selden zarar gören vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kocaeli'de 23 Haziran Salı günü yağan yoğun sağanak yağış sonrası Vali Hasan Basri Güzeloğlu meydana gelen hasarı yerinde incelemek üzere, saat 17:00 den itibaren gece saat 01:00’e kadar incelemelerde bulundu. D-100 Karayolunun kapanan bölgelerinin açılması noktasında ekiplere talimatlar veren Vali  Güzeloğlu Kartepe ilçesi,  Acısu- Eşme- Uzunçiftlik  mahallelerinde selden zarar gören vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yapmış olduğu incelemelerde; Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul eşlik etti.

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu; “Gerçekten aşırı derecede ve çok kısa süre içerisinde yağan yağış sonucunda ilimizde özellikle Kartepe ilçemizde ve E-5 Karayolu üzerinde yaşadığımız sorunları aşmak noktasında yoğun çaba sarf ediyoruz. D-100 Karayolunun giriş aksını açtık ve diğer tarafta da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çok kısa sürede diğer tarafları da açmış olacağız. Şuanda bulunduğumuz Kartepe ilçemizin Acısu mevkiinde de su basan evlerimizi ziyaret ettik. Hem hasar tespit çalışmalarını, hem de  mağduriyetlerin giderilmesi noktasında çalışmaları çok hızlı bir şekilde başlattık.  Kartepe ilçemizin Eşme mevkiinde aşırı yağış nedeniyle kısmi olarak sıkıntılar var. Çok şükür bir can kaybımız yok. Alandayız ve tüm ekiplerimiz çalışıyor. Gerek yapısal anlamda nedenlerini, gerekse hasar ve zarar giderici tedbirlerimizi en kısa sürede alacağız.” diyen Vali Güzeloğlu, olay yerinde acil yardım için ilgili kurumlar ile oluşturulan 5 hasar tespit ekibine hasarların en kısa sürede tespitlerinin yapılması talimatlarını verdi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Acısu mahallesinde selden zarar gören vatandaşlar için hazırlattığı iftar sofrasında onlarla beraber iftarını açarak, sorunlarını dinledi ve onlarla sohbet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.