VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI GOSB'U GEZDİ

Gebze 16.02.2016 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI GOSB'U GEZDİ

Düzce Ekonomi Zirvesi Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) buluştu.Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu Gebze OSB'de incelemelerde bulundu.

 GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, OSB ve faaliyetler hakkında Düzce heyetine sunum yaptı. Düzce OSB ile Gebze OSB, Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Yönetim Kurulunda bulunuyor. BRİFİNG ALDILAR Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu Gebze OSB ziyaretinde önce GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım'dan OSB ve faaliyetleri konusunda brifing aldılar. GOSB Başkanı Yıldırım sunumda 'GOSB, sunduğu hizmetler ve modern alt yapısı ile gelişmiş ülkelerdeki endüstri parkları ile eş düzeydedir. Yabancı sermayenin tercih ettiği GOSB, bünyesinde teknopark kurmuş olan ilk OSB'dir. GOSB, 5.370.000m2'lik bir alanda yer almaktadır' dedi. Düzce heyeti, sunumun ardından GOSB bulunan fabrikalarda inceleme yaptılar.
Düzce Ekonomi Zirvesi Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) buluştu.Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu Gebze OSB'de incelemelerde bulundu.

 GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, OSB ve faaliyetler hakkında Düzce heyetine sunum yaptı. Düzce OSB ile Gebze OSB, Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Yönetim Kurulunda bulunuyor.

BRİFİNG ALDILAR

Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu Gebze OSB ziyaretinde önce GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım'dan OSB ve faaliyetleri konusunda brifing aldılar. GOSB Başkanı Yıldırım sunumda 'GOSB, sunduğu hizmetler ve modern alt yapısı ile gelişmiş ülkelerdeki endüstri parkları ile eş düzeydedir. Yabancı sermayenin tercih ettiği GOSB, bünyesinde teknopark kurmuş olan ilk OSB'dir. GOSB, 5.370.000m2'lik bir alanda yer almaktadır' dedi. Düzce heyeti, sunumun ardından GOSB bulunan fabrikalarda inceleme yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.