Vali Yardımcısı’ndan Darıca’da salgın denetimi!

Darıca 17.10.2020 - 20:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yardımcısı’ndan Darıca’da salgın denetimi!

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, salgınla mücadele kapsamında Darıca’da maske, mesafe ve hijyen denetimlerine katıldı. Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ve beraberindekilerle birlikte koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen denetimlere katıldı. Vatandaşlarla sohbet ederek salgın tedbirlerine uymaları konusunu hatırlatmalarda bulundu. Yapılan kontrollerin ardından konuşan Vali Yardımcısı Ada, “Koronavirüs salgını hafife almak yapılabilecek en büyük hatadır. Maske, mesafe, hijyen kurallarına sonuna kadar uyulması gerekiyor. Bu kapsamda Darıca’da salgın denetimlerine katılarak vatandaşlarımızı ve iş yerlerini kontrol ettik. Salgınla mücadele konusunda birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, salgınla mücadele kapsamında Darıca’da maske, mesafe ve hijyen denetimlerine katıldı.

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ve beraberindekilerle birlikte koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen denetimlere katıldı. Vatandaşlarla sohbet ederek salgın tedbirlerine uymaları konusunu hatırlatmalarda bulundu. Yapılan kontrollerin ardından konuşan Vali Yardımcısı Ada, “Koronavirüs salgını hafife almak yapılabilecek en büyük hatadır. Maske, mesafe, hijyen kurallarına sonuna kadar uyulması gerekiyor. Bu kapsamda Darıca’da salgın denetimlerine katılarak vatandaşlarımızı ve iş yerlerini kontrol ettik. Salgınla mücadele konusunda birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.