19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz, bayramda COVİD-19’a dikkat edin!

Kocaeli 30.07.2020 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz, bayramda COVİD-19’a dikkat edin!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik, beraberlik duygularına vurgu yapan Vali Yavuz, “bayram ziyaretlerini yaparken temizlik maske mesafe kurallarına uymayı da ihmal etmeyelim” dedi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, “Özünde sevgi ve saygının, milli birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, Millet olma irademizi canlı tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayan bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreklerimizde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden, şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi en sıcak şekliyle hissettiğimiz; yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefret duygularının bertaraf edildiği mübarek ve müstesna günlerdir.” dedi. SOSYAL MESAFEYİ İHMAL ETMEYELİM Sözlerini sürdüren Vali Yavuz, “Tarihimiz boyunca bizleri birbirimize kenetleyen milli ve manevi değerleri yaşatmak için bu müstesna günleri fırsat bilip, şehit ailelerimizi, gazilerimizi, yetim ve öksüzleri, yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı, huzurevlerinde yaşamlarını sürdüren büyüklerimizi, düşkün, yaşlı ve yoksulları, hasta ve bayramı kutlayamayacak durumda olan fakirlerimizi ziyaret ederek, gönüllerini alalım, mutluluğumuzu onlarla paylaşalım. Bu ziyaretlerimizi yaparken Temizlik Maske Mesafe kurallarına uymayı da ihmal etmeyelim. Bayram günlerini tatil olarak değil de ailemize, çocuklarımıza, eş, dost ve akrabalarımıza ayırdığımız bir zaman olarak değerlendirelim, Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için trafikte daha dikkatli olalım, trafik kurallarını ihlal etmeden ziyaretlerimizi yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramımızın, Ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Kocaeli’li hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik, beraberlik duygularına vurgu yapan Vali Yavuz, “bayram ziyaretlerini yaparken temizlik maske mesafe kurallarına uymayı da ihmal etmeyelim” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, “Özünde sevgi ve saygının, milli birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, Millet olma irademizi canlı tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayan bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreklerimizde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden, şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi en sıcak şekliyle hissettiğimiz; yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefret duygularının bertaraf edildiği mübarek ve müstesna günlerdir.” dedi.

SOSYAL MESAFEYİ İHMAL ETMEYELİM

Sözlerini sürdüren Vali Yavuz, “Tarihimiz boyunca bizleri birbirimize kenetleyen milli ve manevi değerleri yaşatmak için bu müstesna günleri fırsat bilip, şehit ailelerimizi, gazilerimizi, yetim ve öksüzleri, yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı, huzurevlerinde yaşamlarını sürdüren büyüklerimizi, düşkün, yaşlı ve yoksulları, hasta ve bayramı kutlayamayacak durumda olan fakirlerimizi ziyaret ederek, gönüllerini alalım, mutluluğumuzu onlarla paylaşalım. Bu ziyaretlerimizi yaparken Temizlik Maske Mesafe kurallarına uymayı da ihmal etmeyelim. Bayram günlerini tatil olarak değil de ailemize, çocuklarımıza, eş, dost ve akrabalarımıza ayırdığımız bir zaman olarak değerlendirelim, Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için trafikte daha dikkatli olalım, trafik kurallarını ihlal etmeden ziyaretlerimizi yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramımızın, Ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Kocaeli’li hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.