19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz’un eşi Gebze’de

Gebze 23.09.2020 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz’un eşi Gebze’de

Toplumsal duyarlılık oluşturmak ve toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan ‘Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını Gebze’de gerçekleştirdi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmek ve insanımızın gönlüne girmenin amaçlandığı ziyaretlerine Şırnak’ın Cudi ilçesinde askerlik görevini ifa ettiği sırada şehit olan Şehidimiz Piyade Er Ömür Ergül’ün ailesi ile Gebze’de göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Şehidimiz Polis Memuru Nurullah Yılmaz’ın ailesini ziyaret ederek başladı. Selda Yavuz, şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Yavuz şehitlerin emaneti ailelerin acılarını paylaşıp, hal, hatır ve bir ihtiyaçları ya da talepleri olup olmadığını sordu. 12 AİLEYİ ZİYARET ETTİ Yavuz, şehit aileleri ziyaretlerinin ardından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi esnasında İstanbul Üsküdar'da çıkan olaylarda yaralanarak Gazi olan Demokrasi Gazisi Ahmet Eren ve ailesini ziyaret etti. Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit ve gazi ailesi ziyareti sonrasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımıyla yaşamını sürdüren dokuz aileyi de ziyaret ederek, onların sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti. ‘Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında Gebze’de 12 aileyi ziyaret eden Selda Yavuz’a, nazik ziyaretlerinden ve hassasiyetlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen aileler; “Bizleri unutmadığı için Sayın Valimize ve değerli eşi Selda Yavuz Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.  

Toplumsal duyarlılık oluşturmak ve toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan ‘Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını Gebze’de gerçekleştirdi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmek ve insanımızın gönlüne girmenin amaçlandığı ziyaretlerine Şırnak’ın Cudi ilçesinde askerlik görevini ifa ettiği sırada şehit olan Şehidimiz Piyade Er Ömür Ergül’ün ailesi ile Gebze’de göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Şehidimiz Polis Memuru Nurullah Yılmaz’ın ailesini ziyaret ederek başladı. Selda Yavuz, şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Yavuz şehitlerin emaneti ailelerin acılarını paylaşıp, hal, hatır ve bir ihtiyaçları ya da talepleri olup olmadığını sordu.
12 AİLEYİ ZİYARET ETTİ
Yavuz, şehit aileleri ziyaretlerinin ardından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi esnasında İstanbul Üsküdar'da çıkan olaylarda yaralanarak Gazi olan Demokrasi Gazisi Ahmet Eren ve ailesini ziyaret etti. Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit ve gazi ailesi ziyareti sonrasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımıyla yaşamını sürdüren dokuz aileyi de ziyaret ederek, onların sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti. ‘Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında Gebze’de 12 aileyi ziyaret eden Selda Yavuz’a, nazik ziyaretlerinden ve hassasiyetlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen aileler; “Bizleri unutmadığı için Sayın Valimize ve değerli eşi Selda Yavuz Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.