19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz’un önceliği Gebze Bölgesi oldu!

Kocaeli 03.07.2020 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz’un önceliği Gebze Bölgesi oldu!

Bakanlar Kurulunun 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Kararnamesi ile 18.06.2020 tarihinde Kocaeli Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz Gebze’yi ziyaret etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe kurum müdürlerinin karşıladığı Vali Yavuz, tüm kurum müdürleri ile tek tek selamlaştı. İLÇE SORUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI Daha sonra makamda Kaymakam Güler’den ilçemiz, ilçemizin sorunları ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Vermiş olduğu bilgilerden dolayı Kaymakam Güler’e teşekkür eden Kocaeli Vali Seddar Yavuz Şeref Defterini imzalayarak şunları yazdı; “Kocaeli Valisi olarak göreve başladıktan sonra ilk ilçe ziyaretimi sanayi ve teknoloji ile ön plana çıkmış Gebze ilçemize yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımıza, çalışma arkadaşlarına ve sevgili Gebzelilere sevgi ve saygılarımı sunuyor başarılar diliyorum.” Kaymakam Mustafa Güler gerçekleştirdiği ziyaretlerden ötürü Kocaeli Vali Seddar Yavuz’a teşekkürlerini sundu. Vali Yavuz, Kaymakam Güler’in ardından Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay’a iade-i ziyarette bulundu.

Bakanlar Kurulunun 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Kararnamesi ile 18.06.2020 tarihinde Kocaeli Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz Gebze’yi ziyaret etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe kurum müdürlerinin karşıladığı Vali Yavuz, tüm kurum müdürleri ile tek tek selamlaştı.

İLÇE SORUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Daha sonra makamda Kaymakam Güler’den ilçemiz, ilçemizin sorunları ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Vermiş olduğu bilgilerden dolayı Kaymakam Güler’e teşekkür eden Kocaeli Vali Seddar Yavuz Şeref Defterini imzalayarak şunları yazdı; “Kocaeli Valisi olarak göreve başladıktan sonra ilk ilçe ziyaretimi sanayi ve teknoloji ile ön plana çıkmış Gebze ilçemize yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımıza, çalışma arkadaşlarına ve sevgili Gebzelilere sevgi ve saygılarımı sunuyor başarılar diliyorum.” Kaymakam Mustafa Güler gerçekleştirdiği ziyaretlerden ötürü Kocaeli Vali Seddar Yavuz’a teşekkürlerini sundu. Vali Yavuz, Kaymakam Güler’in ardından Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay’a iade-i ziyarette bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.