Valilikten açıklama

26.01.2017 - 22:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Valilikten açıklama

Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı

Elazığ'da cezaevinde bulunan  Mardin Büyükşehir Belediyesi eski başkanı  Ahmet Türk'ün hastaneye götürülürken ellerinin kelepçeli olduğu yönünde sosyal medyada yer alan iddialar üzerine açıklama yapan  Elazığ Valiliği, hiç bir aşamada Türk'e kelepçe takılmadığını bildirdi. "NE GETİRİLİRKEN NE DE GÖTÜRÜLÜRKEN TAKILMADI" Valilikten yapılan açıklamada, "Hakkında yürütülen adli soruşturma kapsamında halen ilimiz ceza evinde tutuklu olarak bulunan  Ahmet Türk'e, 25.01.2017 tarihinde muayene için ilimiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmesi sırasında kelepçe takıldığı şeklinde bazı basın-yayın organlarında haberler yer almıştır. Ahmet Türk'e cezaevinden alınıp sağlık kuruluşundaki işlemlerinin bitirilmesine müteakip cezaevine teslim edilmesine kadar, hiçbir aşamada kelepçe takılmamıştır" denildi.
Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı

Elazığ'da cezaevinde bulunan  Mardin Büyükşehir Belediyesi eski başkanı  Ahmet Türk'ün hastaneye götürülürken ellerinin kelepçeli olduğu yönünde sosyal medyada yer alan iddialar üzerine açıklama yapan  Elazığ Valiliği, hiç bir aşamada Türk'e kelepçe takılmadığını bildirdi.

"NE GETİRİLİRKEN NE DE GÖTÜRÜLÜRKEN TAKILMADI"

Valilikten yapılan açıklamada, "Hakkında yürütülen adli soruşturma kapsamında halen ilimiz ceza evinde tutuklu olarak bulunan  Ahmet Türk'e, 25.01.2017 tarihinde muayene için ilimiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmesi sırasında kelepçe takıldığı şeklinde bazı basın-yayın organlarında haberler yer almıştır.

Ahmet Türk'e cezaevinden alınıp sağlık kuruluşundaki işlemlerinin bitirilmesine müteakip cezaevine teslim edilmesine kadar, hiçbir aşamada kelepçe takılmamıştır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.