19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Valilikten Pazartesi için önemli tedbirler!

Kocaeli 14.09.2017 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Valilikten Pazartesi için önemli tedbirler!

18 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor. Kocaeli Valiliği ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlemler aldı. Yeni eğitim ve öğretim yılı pazartesi günü başlıyor. Kocaeli valiliği ise herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bazı tedbirler aldı. Konu ile ilgili valilikten yapılan açıklamada, eğitim ve öğretim gören çocukların, uyuşturucu, uyarıcı madde bağımlılığından ve bunların ticaretini yapan kötü ve art niyetli kişi ve grupların tehlikelerinden korumak amacıyla bazı kararların alındığı belirtildi. Valiliğin açıklamasına göre; Tüm ilk ve orta dereceli okulların bahçelerinde, giriş ve çıkışları ile çevrelerinde öğrencilerin aileleri, velileri ve okul idarecileri, öğretmenleri ile okul çalışanları dışında ilgisiz kişi veya gruplar ile seyyar satıcıların bulunmaları, okulların çevrelerinde bulunan market, bakkal ve büfelerde öğrencilere tek dal diye tabir edilen sigara satışı, okul çevrelerinde bulunan internet kafelere okulların açık olduğu saatlerde öğrencilerin alınması yasaklandı. Bu karara uymayanlar hakkında okullarda görevlendirilen irtibat görevlileri ve kolluk kuvvetlerince cezai işlem uygulanacak.

18 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor. Kocaeli Valiliği ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlemler aldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılı pazartesi günü başlıyor. Kocaeli valiliği ise herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bazı tedbirler aldı. Konu ile ilgili valilikten yapılan açıklamada, eğitim ve öğretim gören çocukların, uyuşturucu, uyarıcı madde bağımlılığından ve bunların ticaretini yapan kötü ve art niyetli kişi ve grupların tehlikelerinden korumak amacıyla bazı kararların alındığı belirtildi. Valiliğin açıklamasına göre; Tüm ilk ve orta dereceli okulların bahçelerinde, giriş ve çıkışları ile çevrelerinde öğrencilerin aileleri, velileri ve okul idarecileri, öğretmenleri ile okul çalışanları dışında ilgisiz kişi veya gruplar ile seyyar satıcıların bulunmaları, okulların çevrelerinde bulunan market, bakkal ve büfelerde öğrencilere tek dal diye tabir edilen sigara satışı, okul çevrelerinde bulunan internet kafelere okulların açık olduğu saatlerde öğrencilerin alınması yasaklandı. Bu karara uymayanlar hakkında okullarda görevlendirilen irtibat görevlileri ve kolluk kuvvetlerince cezai işlem uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.