Valilikten tatil açıklaması

Kocaeli 06.01.2017 - 23:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Valilikten tatil açıklaması

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’ndan tatil açıklaması geldi. Vali Güzeloğlu Twitter üzerinden yaptığı açıklamda şu ifadeleri kullandı:Olumsuz hava koşulları nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri,Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ve destekleme kursları tatil edilmiştir. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 07-08.01.2017 Cumartesi ve Pazar, Kocaeli’nde engelli ve hamile kamu personeline idari izin verilmiştir.”
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’ndan tatil açıklaması geldi.

Vali Güzeloğlu Twitter üzerinden yaptığı açıklamda şu ifadeleri kullandı:Olumsuz hava koşulları nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri,Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ve destekleme kursları tatil edilmiştir. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 07-08.01.2017 Cumartesi ve Pazar, Kocaeli’nde engelli ve hamile kamu personeline idari izin verilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.