19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Van’ değil tri istiyoruz!

Spor 27.09.2017 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Van’ değil tri istiyoruz!

4 MAÇIN 3’ÜNDEN BERABERLİKLE AYRILAN DARICA G.B, VAN DEPLASMANINDA 3 PUAN İSTİYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 5.haftasında bugün Van BŞB’ye konuk olacak. 4 maçın 3’ünden beraberlikle ayrılan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, güç rakibini devirerek ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Ligde oynadığı 4 maçın 3’ünde sahadan beraberliklerle ayrılan ve 6 puanı bulunan Darıca Gençlerbirliği, 7 puanı bulunan ligin güçlü ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor’la bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yoğun ve zorlu bir maç trafiğinden geçen Darıca G.B, geçtiğimiz hafta sonunda K.Erciyes deplasmanında yaşadığı 2 puan kaybını zorlu Van deplasmanında telafi etmeye çalışacak. Sarı yeşilli temsilcimizde mide gribi olan ve önceki gün yapılan antrenmanda yer almayan Cafercan Aksu Van deplasmanına götürülmedi. Van Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu saat 19.00’da başlayacak.
4 MAÇIN 3’ÜNDEN BERABERLİKLE AYRILAN DARICA G.B, VAN DEPLASMANINDA 3 PUAN İSTİYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 5.haftasında bugün Van BŞB’ye konuk olacak. 4 maçın 3’ünden beraberlikle ayrılan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, güç rakibini devirerek ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Ligde oynadığı 4 maçın 3’ünde sahadan beraberliklerle ayrılan ve 6 puanı bulunan Darıca Gençlerbirliği, 7 puanı bulunan ligin güçlü ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor’la bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yoğun ve zorlu bir maç trafiğinden geçen Darıca G.B, geçtiğimiz hafta sonunda K.Erciyes deplasmanında yaşadığı 2 puan kaybını zorlu Van deplasmanında telafi etmeye çalışacak. Sarı yeşilli temsilcimizde mide gribi olan ve önceki gün yapılan antrenmanda yer almayan Cafercan Aksu Van deplasmanına götürülmedi. Van Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu saat 19.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.