Vanlılar Farabi’ye geldi!

Darıca 21.03.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vanlılar Farabi’ye geldi!

Kocaeli Vanlılar Derneği Yönetim Ekibi; Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i makamlarında ziyaret ettiler. Ayrıca Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Dr.Ulaş Doğan’ıda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başhekim Güneş, bu nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini ilettiler. GÜNEŞ’DEN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI Öte yandan Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş Yaşlılar haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Güneş, mesajında şu görüşlere yer verdi:  Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, geleceğe ışık tutmamıza vesile olan yegane değerlerimizdir. Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutlar, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diler, ellerinden hürmetle öper, saygılarımı sunarım.

Kocaeli Vanlılar Derneği Yönetim Ekibi; Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i makamlarında ziyaret ettiler. Ayrıca Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Dr.Ulaş Doğan’ıda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başhekim Güneş, bu nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini ilettiler.

GÜNEŞ’DEN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Öte yandan Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş Yaşlılar haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Güneş, mesajında şu görüşlere yer verdi:  Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, geleceğe ışık tutmamıza vesile olan yegane değerlerimizdir. Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutlar, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diler, ellerinden hürmetle öper, saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.