19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

'Var olma maçımız'

Spor 31.03.2016 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Var olma maçımız'

Bergama Belediyespor maçına odaklanan Darıca G.B’de Teknik Direktör Ramazan Silin adeta futbolcularının beyinlerini yıkıyor. Puan kayıplarını unutmaları gerektiğini söyleyen Silin, ‘’Cumartesi günü var olma maçı oynayacağız. Her şey sizin elinizde, çıkın ve gerekeni yapın’’ dedi.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca G.B, Batman Petrolspor maçını geride bırakarak Bergama Belediyespor maçına odaklandı. Ligde 15 haftadır yenilmemesine rağmen geriden gelmenin dezavantajını yaşayan ve bir türlü ilk 5’in içinde yer alamayan sarı yeşilliler, 5 gün içinde oynayacağı 2 maçtan 6 puan çıkararak hedeflerine emin adımlarla yürümek istiyor. ‘’NE KAYBEDİLMİŞ NE DE KAZANILMIŞ BİR ŞEY VAR’’ Sarı yeşilli temsilcimizde dün yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla uzun bir toplantı yapan Teknik Direktör Ramazan Silin, kaybedilmiş hiçbir şeyin olmadığını, Play-Off şanslarının hale kendi ellerinde olduğunun altını çizdi. 15 haftalık periyota dikkat çeken Ramazan Hoca, 12 puan geriden gelerek takımı Play-Off’un eşiğine siz getirdiniz. Nasıl kaybedilmiş bir şey yoksa, kazanılmış bir şey de yok. Hatanın telafisinin olmadığı haftalara giriyoruz. Çıkın, kalitenizi gösterin ve gerekeni yapın’’ diyerek futbolcularını motive edici bir konuşma yaptı.
Bergama Belediyespor maçına odaklanan Darıca G.B’de Teknik Direktör Ramazan Silin adeta futbolcularının beyinlerini yıkıyor. Puan kayıplarını unutmaları gerektiğini söyleyen Silin, ‘’Cumartesi günü var olma maçı oynayacağız. Her şey sizin elinizde, çıkın ve gerekeni yapın’’ dedi.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca G.B, Batman Petrolspor maçını geride bırakarak Bergama Belediyespor maçına odaklandı. Ligde 15 haftadır yenilmemesine rağmen geriden gelmenin dezavantajını yaşayan ve bir türlü ilk 5’in içinde yer alamayan sarı yeşilliler, 5 gün içinde oynayacağı 2 maçtan 6 puan çıkararak hedeflerine emin adımlarla yürümek istiyor.

‘’NE KAYBEDİLMİŞ NE DE KAZANILMIŞ BİR ŞEY VAR’’

Sarı yeşilli temsilcimizde dün yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla uzun bir toplantı yapan Teknik Direktör Ramazan Silin, kaybedilmiş hiçbir şeyin olmadığını, Play-Off şanslarının hale kendi ellerinde olduğunun altını çizdi. 15 haftalık periyota dikkat çeken Ramazan Hoca, 12 puan geriden gelerek takımı Play-Off’un eşiğine siz getirdiniz. Nasıl kaybedilmiş bir şey yoksa, kazanılmış bir şey de yok. Hatanın telafisinin olmadığı haftalara giriyoruz. Çıkın, kalitenizi gösterin ve gerekeni yapın’’ diyerek futbolcularını motive edici bir konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.