19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Varank fabrika ziyaretlerini es geçmedi

Gebze 11.09.2020 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Varank fabrika ziyaretlerini es geçmedi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Procter Gamble’ın Gebze fabrikasını ziyaret etti.  Bakan Varank’ı fabrikada misafir eden fabrika yetkilileri, “T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ı Gebze Fabrikamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk ve kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye ve iş ortaklarımız için üretmeye ve birlikte büyümeye yönelik çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  170 MİLYON DOLAR İHRACAT Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise ziyarete dair, “Global marka Procter Gamble’ın Gebze fabrikasındaydık. 100 milyon doların üzerinde ihracat yapan fabrikanın, 450'den fazla yerel tedarikçisi var. Bu tedarikçiler, P&G’nin dış merkezlerine yılda 170 milyon dolar ihracat yapıyor. İşte küresel değer zincirlerine entegrasyon” sözlerine yer verdi. Bakan Varank’a ziyaretinde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da eşlik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Procter Gamble’ın Gebze fabrikasını ziyaret etti. 
Bakan Varank’ı fabrikada misafir eden fabrika yetkilileri, “T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ı Gebze Fabrikamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk ve kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye ve iş ortaklarımız için üretmeye ve birlikte büyümeye yönelik çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
170 MİLYON DOLAR İHRACAT
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise ziyarete dair, “Global marka Procter Gamble’ın Gebze fabrikasındaydık. 100 milyon doların üzerinde ihracat yapan fabrikanın, 450'den fazla yerel tedarikçisi var. Bu tedarikçiler, P&G’nin dış merkezlerine yılda 170 milyon dolar ihracat yapıyor. İşte küresel değer zincirlerine entegrasyon” sözlerine yer verdi. Bakan Varank’a ziyaretinde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.