Varank ve BM Sekreteri Gebze’de!

Gebze 01.11.2019 - 12:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Varank ve BM Sekreteri Gebze’de!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, en az gelişmiş ülkelere destek vermek için Gebze'de kurulan Teknoloji Bankasına ziyarette bulundu. Guterres ve Varank, Gebze'deki TÜBİTAK Marmara Teknokent'te (MARTEK) bulunan BM En Az Gelişmiş Ülkeler İçin Teknoloji Bankasına geldi. Bankadaki toplantı öncesi tokalaşarak basın mensuplarına fotoğraf çektiren Guterres ve Varank, daha sonra basına kapalı olarak 45 dakika süren toplantıda yetkililerden bilgi aldı. KULUÇKA BİNASINI İNCELEDİLER Toplantının ardından Guterres ve Varank, TÜBİTAK MARTEK İdare ve Kuluçka Binası'nda kurulan stantları gezdi. Guterres ve Varank, daha sonra merkezden ayrıldı. Ziyarete, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve BM heyetinde yer alan ilgililer katıldı.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, en az gelişmiş ülkelere destek vermek için Gebze'de kurulan Teknoloji Bankasına ziyarette bulundu. Guterres ve Varank, Gebze'deki TÜBİTAK Marmara Teknokent'te (MARTEK) bulunan BM En Az Gelişmiş Ülkeler İçin Teknoloji Bankasına geldi. Bankadaki toplantı öncesi tokalaşarak basın mensuplarına fotoğraf çektiren Guterres ve Varank, daha sonra basına kapalı olarak 45 dakika süren toplantıda yetkililerden bilgi aldı.

KULUÇKA BİNASINI İNCELEDİLER

Toplantının ardından Guterres ve Varank, TÜBİTAK MARTEK İdare ve Kuluçka Binası'nda kurulan stantları gezdi. Guterres ve Varank, daha sonra merkezden ayrıldı. Ziyarete, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve BM heyetinde yer alan ilgililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.