Varen, Eğitim Bir-Sen adaylığını açıkladı!

Gebze 26.09.2018 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Varen, Eğitim Bir-Sen adaylığını açıkladı!

Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Serkan Varen, bir toplantı düzenleyerek Eğitim Bir-Sen Gebze Başkanlığına adaylığını açıkladı.

2005-2008 yılları arasında Eğitim Bir Sen Gebze Teşkilat başkanı, 2008-2013 yılları arasında Eğitim Bir Sen Gebze Başkanlığı, 2013-2018 yılları arasında da Kocaeli Şube Başkanvekilliği yapan Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Serkan Varen tekrar Eğitim Bir Sen Gebze Başkanlığına adaylığını açıkladı. Yapılan toplantıda Yönetim Kurulu üyeleri Mücahit Şekerci, Özcan Tuncer, Adem Akgöl, Cengiz Türk, Yalçın Yaman, Maşallah Erek, Özlem Ayhan, Ramazan Taptı ve 29 delege adayları tanıtılarak seçimler hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. “SENDİKACILIĞI DAVA OLARAK BENİMSİYORUZ” Serkan Varen yapmış olduğu açıklamalarda; “Eğitim Bir Sen’in kuruluşundan bu yana bütün yönetim kademelerinde aktif olarak görev aldığını, özel de Gebze, genelde Kocaeli de yetkiyi almada çok büyük katkılarının olduğunu, sendikacılığı bir dava olarak benimsediğini, bir yerlere sıçrama tahtası olarak asla görmediğini, üyelerin gönüllerini alarak kalplerinde yer etmeye çalıştığını, üyelere hizmet için fedakarca koşturacaklarını, üyelere hizmetkar olmaya geldiklerini, sendikayı tekrardan öğretmen odalarına sokacaklarını, yetkili ama etkisiz olan sendikayı hem yetkili hem de etkili bir sendika yapacaklarını söylerken, 13 Ekim’de Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak olan seçimlere tüm üyelerin katılımlarını ve desteklerini bekledikleri ifade etti. Basın toplantısında Kocaeli Şube Başkan Adayı Halil İbrahim Keleşoğlu’da bir konuşma yaparak, niçin başkanlığa tekrardan aday olduklarını açıkladı.
Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Serkan Varen, bir toplantı düzenleyerek Eğitim Bir-Sen Gebze Başkanlığına adaylığını açıkladı.

2005-2008 yılları arasında Eğitim Bir Sen Gebze Teşkilat başkanı, 2008-2013 yılları arasında Eğitim Bir Sen Gebze Başkanlığı, 2013-2018 yılları arasında da Kocaeli Şube Başkanvekilliği yapan Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Serkan Varen tekrar Eğitim Bir Sen Gebze Başkanlığına adaylığını açıkladı. Yapılan toplantıda Yönetim Kurulu üyeleri Mücahit Şekerci, Özcan Tuncer, Adem Akgöl, Cengiz Türk, Yalçın Yaman, Maşallah Erek, Özlem Ayhan, Ramazan Taptı ve 29 delege adayları tanıtılarak seçimler hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.

“SENDİKACILIĞI DAVA OLARAK BENİMSİYORUZ”

Serkan Varen yapmış olduğu açıklamalarda; “Eğitim Bir Sen’in kuruluşundan bu yana bütün yönetim kademelerinde aktif olarak görev aldığını, özel de Gebze, genelde Kocaeli de yetkiyi almada çok büyük katkılarının olduğunu, sendikacılığı bir dava olarak benimsediğini, bir yerlere sıçrama tahtası olarak asla görmediğini, üyelerin gönüllerini alarak kalplerinde yer etmeye çalıştığını, üyelere hizmet için fedakarca koşturacaklarını, üyelere hizmetkar olmaya geldiklerini, sendikayı tekrardan öğretmen odalarına sokacaklarını, yetkili ama etkisiz olan sendikayı hem yetkili hem de etkili bir sendika yapacaklarını söylerken, 13 Ekim’de Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak olan seçimlere tüm üyelerin katılımlarını ve desteklerini bekledikleri ifade etti. Basın toplantısında Kocaeli Şube Başkan Adayı Halil İbrahim Keleşoğlu’da bir konuşma yaparak, niçin başkanlığa tekrardan aday olduklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.