Vatan Partisi’nden CHP’li Yılmaz’a tepki!

Gebze 25.08.2019 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatan Partisi’nden CHP’li Yılmaz’a tepki!

Vatan Partisi Gebze İlçe Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın "HDP Kardeş Partimizdir, Devrimci Bir Partidir" açıklamasını yazılı basın açıklaması ile kınadı.

Vatan Partisi Gebze İlçe Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın "HDP Kardeş Partimizdir, Devrimci Bir Partidir" açıklamasını yazılı basın açıklaması ile kınayarak, “Üç belediye başkanının görevden alınması üzerine, Gebze HDP'nin protesto basın açıklamasına katılan CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı konuşmada, “HDP kardeş Partimizdir” demiş. HDP bugüne kadar neler yaptı. Milletvekilleri Türkiye Büyük Meclisi koridorlarında PKK marşı söylediler. Eş başkan sıfatını verdikleri “Sırtımızı, PKK'ya, PYD'ye YPG'ye dayamışız” diyerek, PKK'nın desteğini aldıklarını açıkça itiraf etmişlerdir. HDP'li belediyeler, PKK'lıları belediye kadrolarında görevlendirmişler, parasal olarak beslemişler, Mehmetçiğe kurşun sıkmak için, belediye araçlarını kullanarak hendekler kazmışlar, dağa yiyecek taşımışlar, milletvekilleri dokunulmazlıklarını kullanarak PKK militanlarını saklamışlar, polisin operasyonundan korumuşlar, kendi araçları ile silah ve mühimmat taşımışlardır. Eş başkan Demirtaş “Abdullah Öcalan'ın heykelini dikeceğiz” diyerek, Türkiye cumhuriyetine meydan okumuştur. Kentlerde bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün heykellerini yakmışlar, Türk bayraklarını indirmişlerdir. Yeni seçimden sonra, aynı davranışlara devam etmişlerdir. HDP KAPATILMALIDIR 40 yıldır ülkemizde terör estiren, caddelerimizde, meydanlarımızda, tren garlarımızda bombalar patlatarak, yüzlerce masum insanı katleden, çocukların canına kıyan, Mehmetçiklerimizi şehit eden, ekonomimizin zayıflamasına neden olan, Amerikan emperyalizminin kara gücü PKK'ın yasal uzantısıdır. HDP PKK'dır. Her ikisi de ABD’nin maşasıdır. Hiçbir ülkede, terör örgütüyle mücadele edilirken, onun legal siyası kolu olan bir parti olamaz, seçime giremez, mecliste olamaz, belediye yönetemez. HDP kapatılmalıdır. Bu durumdaki partiyi, Atatürk'ün kurduğu, Cumhuriyetin kurucusu sıfatını taşıyan bir parti, CHP kardeş ve devrimci parti ilan edemez. Bölücü, terörist bir parti Atatürk'ün kardeşi olamaz. Bu, terör kardeşliği, Amerikan kardeşliğidir. Atatürkçü CHP'li vatanseverler bu açıklamayı reddetmelidir. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz'a bu açıklamayı silah dayayıp yaptırmadıklarına göre, açıklamasını şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Vatan Partisi Gebze İlçe Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın "HDP Kardeş Partimizdir, Devrimci Bir Partidir" açıklamasını yazılı basın açıklaması ile kınadı.

Vatan Partisi Gebze İlçe Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın "HDP Kardeş Partimizdir, Devrimci Bir Partidir" açıklamasını yazılı basın açıklaması ile kınayarak, “Üç belediye başkanının görevden alınması üzerine, Gebze HDP'nin protesto basın açıklamasına katılan CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı konuşmada, “HDP kardeş Partimizdir” demiş. HDP bugüne kadar neler yaptı. Milletvekilleri Türkiye Büyük Meclisi koridorlarında PKK marşı söylediler. Eş başkan sıfatını verdikleri “Sırtımızı, PKK'ya, PYD'ye YPG'ye dayamışız” diyerek, PKK'nın desteğini aldıklarını açıkça itiraf etmişlerdir. HDP'li belediyeler, PKK'lıları belediye kadrolarında görevlendirmişler, parasal olarak beslemişler, Mehmetçiğe kurşun sıkmak için, belediye araçlarını kullanarak hendekler kazmışlar, dağa yiyecek taşımışlar, milletvekilleri dokunulmazlıklarını kullanarak PKK militanlarını saklamışlar, polisin operasyonundan korumuşlar, kendi araçları ile silah ve mühimmat taşımışlardır. Eş başkan Demirtaş “Abdullah Öcalan'ın heykelini dikeceğiz” diyerek, Türkiye cumhuriyetine meydan okumuştur. Kentlerde bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün heykellerini yakmışlar, Türk bayraklarını indirmişlerdir. Yeni seçimden sonra, aynı davranışlara devam etmişlerdir.

HDP KAPATILMALIDIR

40 yıldır ülkemizde terör estiren, caddelerimizde, meydanlarımızda, tren garlarımızda bombalar patlatarak, yüzlerce masum insanı katleden, çocukların canına kıyan, Mehmetçiklerimizi şehit eden, ekonomimizin zayıflamasına neden olan, Amerikan emperyalizminin kara gücü PKK'ın yasal uzantısıdır. HDP PKK'dır. Her ikisi de ABD’nin maşasıdır. Hiçbir ülkede, terör örgütüyle mücadele edilirken, onun legal siyası kolu olan bir parti olamaz, seçime giremez, mecliste olamaz, belediye yönetemez. HDP kapatılmalıdır. Bu durumdaki partiyi, Atatürk'ün kurduğu, Cumhuriyetin kurucusu sıfatını taşıyan bir parti, CHP kardeş ve devrimci parti ilan edemez. Bölücü, terörist bir parti Atatürk'ün kardeşi olamaz. Bu, terör kardeşliği, Amerikan kardeşliğidir. Atatürkçü CHP'li vatanseverler bu açıklamayı reddetmelidir. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz'a bu açıklamayı silah dayayıp yaptırmadıklarına göre, açıklamasını şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.