GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vatandaş arayacak belediye getirecek

Dilovası 24.03.2020 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaş arayacak belediye getirecek

DİLOVASI BELEDİYESİ VATANDAŞININ YANINDA

Dilovası Belediyesi corona salgını tedbirleri kapsamında evlerinde oturan 65 yaş ve üzeri vatandaşları unutmadı. Dilovası belediyesi yetkilileri 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılayacaklarını ifade ederken vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Dilovası Belediyesi corona salgını tedbirleri nedeniyle evlerinde oturan 65 yaş ve üzeri vatandaşların yanında. Dilovası belediyesi yetkilileri 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılayacaklarını ifade ederken vatandaşların yanında olduklarını söylerken vatandaşların 0533 967 99 00 numaralı telefonu ya da 112, 155 ve 156 numaralı telefonları arayarak ihtiyaçlarını bildirmelerini önemle istediklerini söylediler. PANİK YOK ÇÖZÜM VAR 65 Yaş üzeri Tüm vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri için yardımcı olacaklarını kaydeden belediye yetkilileri bu anlamda hiçbir vatandaşın mağdur kalmayacağını ifade ettiler. Bir telefon kadar yakın olduklarını söyleyen Dilovası Belediyesi yetkilileri gece gündüz vatandaşın yanında olduklarının altını çizdiler. 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılayacaklarını kaydeden belediye yetkileri vatandaşların paniğe kapılmamalarını istediler.
DİLOVASI BELEDİYESİ VATANDAŞININ YANINDA

Dilovası Belediyesi corona salgını tedbirleri kapsamında evlerinde oturan 65 yaş ve üzeri vatandaşları unutmadı. Dilovası belediyesi yetkilileri 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılayacaklarını ifade ederken vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Dilovası Belediyesi corona salgını tedbirleri nedeniyle evlerinde oturan 65 yaş ve üzeri vatandaşların yanında. Dilovası belediyesi yetkilileri 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılayacaklarını ifade ederken vatandaşların yanında olduklarını söylerken vatandaşların 0533 967 99 00 numaralı telefonu ya da 112, 155 ve 156 numaralı telefonları arayarak ihtiyaçlarını bildirmelerini önemle istediklerini söylediler.

PANİK YOK ÇÖZÜM VAR

65 Yaş üzeri Tüm vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri için yardımcı olacaklarını kaydeden belediye yetkilileri bu anlamda hiçbir vatandaşın mağdur kalmayacağını ifade ettiler. Bir telefon kadar yakın olduklarını söyleyen Dilovası Belediyesi yetkilileri gece gündüz vatandaşın yanında olduklarının altını çizdiler. 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılayacaklarını kaydeden belediye yetkileri vatandaşların paniğe kapılmamalarını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.