VATANDAŞ DA KARŞILIĞIMIZ VAR!

Çayırova 29.03.2019 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

VATANDAŞ DA KARŞILIĞIMIZ VAR!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci gururla görevi devredeceklerini belirtti

5 yılda 450 Milyon TL yatırımla 80 Projeyi hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçeyi A’dan Z’ye değiştirdiklerini belirterek, “En büyük mutluluğum bugün vatandaşımızda karışlığımızın olması. Kırgınlığımız olsa da, ben Cumhurbaşkanımı seviyorum ve onun için ölürüm.” dedi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze bölgesi basınıyla veda toplantısı düzenledi. Demirci, düzenlediği basın toplantısında 5 yıllık görev süresini değerlendirdi. Göreve geldiğinde 63 Milyon TL borçlu bir Çayırova Belediyesi teslim aldıklarını ifade eden Demirci, 5 yılda 80 projeyi 450 Milyon TL yatırımla hayata geçirdiklerini söyledi. Demirci, görevi yaklaşık 10 Milyon TL borçla devredeceklerini ifade ederken, “En büyük mutluluğum Çayırova’da karşılığımın olması. Göreve geldiğimizde Çayırova’nın giriş çıkışı bile belli değildi. A’dan Z’ye değiştireceğiz. Benim heykelimi dikeceksiniz.” dediğimizde bize gülmüşlerdi. Başladığımızda sadece belediye ve kaymakamlık binaları vardı, şimdi her şeyimiz tamam.” dedi.  CUMHURBAŞKANIM İÇİN ÖLÜRÜM Kırgınlık olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğinizi bir kez daha sözlerine ekleyen Demirci, “Ben Cumhurbaşkanımı çok seviyorum. Onun için ölürüm. 15 Temmuz’da onun için ölmeye hazırdım ama olmadı. Adaylık ise nasip işidir. Çok şükür yanlış işler yapmadık. Yaptığımız hizmetler Çayırova’da karşılık buldu. Bugün tek başına bir güç haline geldik. Herkesi Yüzde yüz memnun etmek mümkün değil. Ancak, biz Gönül Belediyeciliği yaptık ve hizmet ürettik.”diye konuştu. ÇAYIROVA’DA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM Seçim öncesi yapılan kamuoyu yoklamalarına değinen Demirci, yapılan dört ankette oy bandının Yüzde 61-64 aralığında çıktığını ifade etti. Memnuniyet oranının ise Yüzde 70’leri geçtiğini ifade eden Demirci, “Kocaeli’de bu oy oranını geçilebileceğini pek düşünmüyorum. Sadece Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın bu oranı geçebilir. Gururla ve hizmetle görevimizi devrediyoruz. Ben Çayırovalıyım, bundan sonara Çayırova’da yaşamaya devam edecek, vatandaşlarımızla her daim iç içe olmayı sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci gururla görevi devredeceklerini belirtti

5 yılda 450 Milyon TL yatırımla 80 Projeyi hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçeyi A’dan Z’ye değiştirdiklerini belirterek, “En büyük mutluluğum bugün vatandaşımızda karışlığımızın olması. Kırgınlığımız olsa da, ben Cumhurbaşkanımı seviyorum ve onun için ölürüm.” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze bölgesi basınıyla veda toplantısı düzenledi. Demirci, düzenlediği basın toplantısında 5 yıllık görev süresini değerlendirdi. Göreve geldiğinde 63 Milyon TL borçlu bir Çayırova Belediyesi teslim aldıklarını ifade eden Demirci, 5 yılda 80 projeyi 450 Milyon TL yatırımla hayata geçirdiklerini söyledi. Demirci, görevi yaklaşık 10 Milyon TL borçla devredeceklerini ifade ederken, “En büyük mutluluğum Çayırova’da karşılığımın olması. Göreve geldiğimizde Çayırova’nın giriş çıkışı bile belli değildi. A’dan Z’ye değiştireceğiz. Benim heykelimi dikeceksiniz.” dediğimizde bize gülmüşlerdi. Başladığımızda sadece belediye ve kaymakamlık binaları vardı, şimdi her şeyimiz tamam.” dedi. 

CUMHURBAŞKANIM İÇİN ÖLÜRÜM

Kırgınlık olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğinizi bir kez daha sözlerine ekleyen Demirci, “Ben Cumhurbaşkanımı çok seviyorum. Onun için ölürüm. 15 Temmuz’da onun için ölmeye hazırdım ama olmadı. Adaylık ise nasip işidir. Çok şükür yanlış işler yapmadık. Yaptığımız hizmetler Çayırova’da karşılık buldu. Bugün tek başına bir güç haline geldik. Herkesi Yüzde yüz memnun etmek mümkün değil. Ancak, biz Gönül Belediyeciliği yaptık ve hizmet ürettik.”diye konuştu.

ÇAYIROVA’DA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM

Seçim öncesi yapılan kamuoyu yoklamalarına değinen Demirci, yapılan dört ankette oy bandının Yüzde 61-64 aralığında çıktığını ifade etti. Memnuniyet oranının ise Yüzde 70’leri geçtiğini ifade eden Demirci, “Kocaeli’de bu oy oranını geçilebileceğini pek düşünmüyorum. Sadece Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın bu oranı geçebilir. Gururla ve hizmetle görevimizi devrediyoruz. Ben Çayırovalıyım, bundan sonara Çayırova’da yaşamaya devam edecek, vatandaşlarımızla her daim iç içe olmayı sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.