Vatandaş önlemlere uyum sağlamıyor!

Çayırova 09.04.2020 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaş önlemlere uyum sağlamıyor!

Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doktor Ali Öncü ile corona virüs vakaları ile ilgili konuştuk. Doktor Öncü, “Hastalık haziran sonu ya da temmuz başı hafifleyecek görüşündeyim. Devlet politikaları olumlu ancak ne yazık ki insanlarımız son derece hastalığa karşı duyarsız” dedi.  İNSANIMIZDA PROBLEM VAR  Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doktor Ali Öncü, gazetemize corona virüs vakalarını değerlendirdi. Doktor Öncü, hastalığın haziran sonu temmuz başında oran olarak azalmaya geçeceğini ancak ekim ayı gibi yeniden seyredeceğini bir sene daha etkili olabileceğini belirtti. Öncü, “Vatandaş eğitimsiz, vatandaş duyarsız. Devletin konuya karşı yaptıkları yerinde, ancak vatandaşımızda son derece bilinç ve duyarlılık eksikliği söz konusu” dedi.  DEVLET POLİTİKALARI OLUMLU  Devletin sorumluğunu yerine getirdiğini kaydeden Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doktor Ali Öncü, “Yapılanlar, uygulamalar, alınan önlemler yerinde ancak dediğim gibi vatandaş bu önlemlere uyum sağlayamadı. Yüzde yüz sağlayacağını düşünmüyorum. Hastanemizde test yapıyoruz, durumu pozitif çıkan ancak ağır olmayan hastaya “git evinde 14 gün karantina uygula” diyoruz, ancak bunu yapmıyor. İki haftadır hastanemizde devletin testlerini yapmaktayız” dedi.  

Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doktor Ali Öncü ile corona virüs vakaları ile ilgili konuştuk. Doktor Öncü, “Hastalık haziran sonu ya da temmuz başı hafifleyecek görüşündeyim. Devlet politikaları olumlu ancak ne yazık ki insanlarımız son derece hastalığa karşı duyarsız” dedi. 

İNSANIMIZDA PROBLEM VAR 
Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doktor Ali Öncü, gazetemize corona virüs vakalarını değerlendirdi. Doktor Öncü, hastalığın haziran sonu temmuz başında oran olarak azalmaya geçeceğini ancak ekim ayı gibi yeniden seyredeceğini bir sene daha etkili olabileceğini belirtti. Öncü, “Vatandaş eğitimsiz, vatandaş duyarsız. Devletin konuya karşı yaptıkları yerinde, ancak vatandaşımızda son derece bilinç ve duyarlılık eksikliği söz konusu” dedi. 

DEVLET POLİTİKALARI OLUMLU 
Devletin sorumluğunu yerine getirdiğini kaydeden Özel Çayırova Derman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doktor Ali Öncü, “Yapılanlar, uygulamalar, alınan önlemler yerinde ancak dediğim gibi vatandaş bu önlemlere uyum sağlayamadı. Yüzde yüz sağlayacağını düşünmüyorum. Hastanemizde test yapıyoruz, durumu pozitif çıkan ancak ağır olmayan hastaya “git evinde 14 gün karantina uygula” diyoruz, ancak bunu yapmıyor. İki haftadır hastanemizde devletin testlerini yapmaktayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.