GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vatandaş, Vali Aksoy’a anlatıyor!

Kocaeli 18.02.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaş, Vali Aksoy’a anlatıyor!

Vali Hüseyin Aksoy, bugüne kadar 739 vatandaşımızla bir araya geldi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geliyor. Halk Gününde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Bekir Yümnü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Muhammed Açıkgöz, Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı  Müdür Vekili Yeliz Ünsoy hazır bulundu. 739 VATANDAŞI DİNLEDİ Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Vali Hüseyin Aksoy, yapılan halk gününde sorunu  olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlar tarafından aktarılan sorun, şikâyet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyeti göstermelerini, yardımcı  olunmasını ve diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu. Vali Aksoy, her hafta düzenli olarak  gerçekleştirdiği Halk Gününde, bugüne kadar 739 vatandaşla bir araya gelerek, istek, talep ve sorunlarını dinledi.  

Vali Hüseyin Aksoy, bugüne kadar 739 vatandaşımızla bir araya geldi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geliyor. Halk Gününde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Bekir Yümnü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Muhammed Açıkgöz, Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı  Müdür Vekili Yeliz Ünsoy hazır bulundu.

739 VATANDAŞI DİNLEDİ

Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Vali Hüseyin Aksoy, yapılan halk gününde sorunu  olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlar tarafından aktarılan sorun, şikâyet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyeti göstermelerini, yardımcı  olunmasını ve diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu. Vali Aksoy, her hafta düzenli olarak  gerçekleştirdiği Halk Gününde, bugüne kadar 739 vatandaşla bir araya gelerek, istek, talep ve sorunlarını dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.