“Vatandaşa verilen vaatlerin takipçisiyiz!”

Siyaset 26.10.2020 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Vatandaşa verilen vaatlerin takipçisiyiz!”

SP’Lİ AKSU’DAN BÜYÜKAKIN’A ‘SAZLIDERE’ TEŞEKKÜRÜ!

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Çayırova’nın kronik sorunu olan Sazlıdere bölgesi için açıklamalarda bulundu. Aksu, haftasonu Sazlıdere bölgesine giderek incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek verilen vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, ziyaretlerine devam ediyor. ‘Vatandaş ne diyor’ adlı çalışmayla esnaf, STK ve Çayırova’da halkın tüm kesimlerine olan ziyaretlerini sürdüren Aksu, geçtiğimiz hafta başladığı Muhtar ziyaretlerini bu hafta tamamladı. Önceki ziyaretleri sırasında Muhtarların Pandemi dolayısıyla yaşadıkları zorluklar ve genel sıkıntıları üzerine yazılı açıklamalarda bulunan Aksu, bu haftaki Muhtar ziyaretlerinde ‘hizmet üreten her kademenin verimli olabilmesi için iş paylaşımının yapılması gerektiğine vurgu yaptı. İŞ YÜKÜ PAYLAŞILMALI İl yöneticisi Necati Korkmaz, ilçe yöneticileri Battal Öztürk ve Talha Acarlıoğlu’nun eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan Aksu ‘Siyaset yönetmektir ve yönetenlerin ana vazifesi vatandaşa verimli ve adil hizmet sunmasıdır. Genel ve yerelde ki karşılaştığımız yönetimsel sıkıntılara ek olarak bu ziyaretlerimizde görüyoruz ki yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsuru olan Muhtarlık kurumları da pandemiden kaynaklı iş yoğunluğunun gerek Belediye gerekse diğer kurumlar tarafından adil iş paylaşımı yapılmadığı için verimli hizmet üretemez hale gelmiştir. Başta Çayırova Belediyesi olmak üzere diğer kurumlarda bu Pandemiden dolayı muhtarlara yüklenen ekstra yoğun iş yükünü paylaşarak vatandaşın sağlıklı hizmet alabilmesini sağlamalıdır’ şeklinde açıklamalarda bulundu. BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR Aksu, yıllardır Çayırova’nın kronik sorunu olan Sazlıdere bölgesi için de açıklamalarda bulunarak, ‘Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Sazlıdere bölgesinde incelemelerde bulunmuş ve bölgedeki sorunların vatandaşın lehine şekilde hızlıca çözüme kavuşturulacağı yönünde açıklamalarda bulunmuş. Bu gelişmeler uzun yıllardır Sazlıdere’nin sorunları için mücadele veren ve girişimlerde bulunan Saadet Partisi olarak bizleri mutlu etmiştir. Sayın Büyükakın’a teşekkürlerimizi iletiyoruz ve verilen vaatlerin takipçisi olacağımızı belirtirken aynı şekilde ilçemizin bir diğer kronik sorunu olan Emek ve İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm meselesinin de bölge halkının hak mağduriyetlerinin giderilecek şekilde biran önce çözüme kavuşturulması gerekir’ dedi.
SP’Lİ AKSU’DAN BÜYÜKAKIN’A ‘SAZLIDERE’ TEŞEKKÜRÜ!

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Çayırova’nın kronik sorunu olan Sazlıdere bölgesi için açıklamalarda bulundu. Aksu, haftasonu Sazlıdere bölgesine giderek incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek verilen vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, ziyaretlerine devam ediyor. ‘Vatandaş ne diyor’ adlı çalışmayla esnaf, STK ve Çayırova’da halkın tüm kesimlerine olan ziyaretlerini sürdüren Aksu, geçtiğimiz hafta başladığı Muhtar ziyaretlerini bu hafta tamamladı. Önceki ziyaretleri sırasında Muhtarların Pandemi dolayısıyla yaşadıkları zorluklar ve genel sıkıntıları üzerine yazılı açıklamalarda bulunan Aksu, bu haftaki Muhtar ziyaretlerinde ‘hizmet üreten her kademenin verimli olabilmesi için iş paylaşımının yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

İŞ YÜKÜ PAYLAŞILMALI

İl yöneticisi Necati Korkmaz, ilçe yöneticileri Battal Öztürk ve Talha Acarlıoğlu’nun eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan Aksu ‘Siyaset yönetmektir ve yönetenlerin ana vazifesi vatandaşa verimli ve adil hizmet sunmasıdır. Genel ve yerelde ki karşılaştığımız yönetimsel sıkıntılara ek olarak bu ziyaretlerimizde görüyoruz ki yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsuru olan Muhtarlık kurumları da pandemiden kaynaklı iş yoğunluğunun gerek Belediye gerekse diğer kurumlar tarafından adil iş paylaşımı yapılmadığı için verimli hizmet üretemez hale gelmiştir. Başta Çayırova Belediyesi olmak üzere diğer kurumlarda bu Pandemiden dolayı muhtarlara yüklenen ekstra yoğun iş yükünü paylaşarak vatandaşın sağlıklı hizmet alabilmesini sağlamalıdır’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Aksu, yıllardır Çayırova’nın kronik sorunu olan Sazlıdere bölgesi için de açıklamalarda bulunarak, ‘Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Sazlıdere bölgesinde incelemelerde bulunmuş ve bölgedeki sorunların vatandaşın lehine şekilde hızlıca çözüme kavuşturulacağı yönünde açıklamalarda bulunmuş. Bu gelişmeler uzun yıllardır Sazlıdere’nin sorunları için mücadele veren ve girişimlerde bulunan Saadet Partisi olarak bizleri mutlu etmiştir. Sayın Büyükakın’a teşekkürlerimizi iletiyoruz ve verilen vaatlerin takipçisi olacağımızı belirtirken aynı şekilde ilçemizin bir diğer kronik sorunu olan Emek ve İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm meselesinin de bölge halkının hak mağduriyetlerinin giderilecek şekilde biran önce çözüme kavuşturulması gerekir’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.