Vatandaşı darp eden şoföre ceza

Darıca 19.07.2019 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaşı darp eden şoföre ceza

Darıca’da Özel Halk Otobüsü şoförünün vatandaşı darp etmesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetleme ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaşı darp eden sürücü Sebahattin G.’ye ceza yağdı. Görme Engelli Şeyma Büyükurvay’a kötü davranan sürücü hakkında ise yasal işlem başlatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli yolculuk yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gün içerisinde yapılan ihbarlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığına bağlı denetleme ekipleri tarafından değerlendirilirken güvenlik kameraları ile doğrulanan suçlar cezasız kalmıyor. VATANDAŞI DARP ETTİ Ulaşım denetleme ekipleri tarafından; Darıca – Gebze hattında 502 Kod ile sefer yapan özel halk otobüsü şoförü Sebahattin G.’nin 1957 Sokak üzerinde yolcuyla kavga ettiğini belirledi. Araç güvenlik kameralarınca görüntülenen olayda araç sürücüsü Sebahattin G.’nin vatandaşı darp ettiği görüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetleme ekipleri tarafından her iki özel halk otobüsüne yönetmelikler çerçevesinde cezai işlem uygulandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında alınan karar ile 41 J 4074 plakalı aracın 5 gün bağlanmasına karar verildi. Şoförler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılarak, ilgili kooperatiflere ve araç sahiplerine de gerekli uyarılar yapıldı. Geçtiğimiz ay yaşanan olayda İzmit'te görme engelli Şeyma Büyükurvay, Özel Halk Otobüsü şoförü tarafından otobüsten zorla indirilmişti. İstediği durakta durmayan şoför tarafından otobüsten indirilen Büyükurvay, 153 Çağrı Merkezi’ni arayarak sürücüden şikâyetçi olmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nda sürücü hakkında yasal süreç başlatıldı.

Darıca’da Özel Halk Otobüsü şoförünün vatandaşı darp etmesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetleme ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaşı darp eden sürücü Sebahattin G.’ye ceza yağdı. Görme Engelli Şeyma Büyükurvay’a kötü davranan sürücü hakkında ise yasal işlem başlatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli yolculuk yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gün içerisinde yapılan ihbarlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığına bağlı denetleme ekipleri tarafından değerlendirilirken güvenlik kameraları ile doğrulanan suçlar cezasız kalmıyor.

VATANDAŞI DARP ETTİ

Ulaşım denetleme ekipleri tarafından; Darıca – Gebze hattında 502 Kod ile sefer yapan özel halk otobüsü şoförü Sebahattin G.’nin 1957 Sokak üzerinde yolcuyla kavga ettiğini belirledi. Araç güvenlik kameralarınca görüntülenen olayda araç sürücüsü Sebahattin G.’nin vatandaşı darp ettiği görüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetleme ekipleri tarafından her iki özel halk otobüsüne yönetmelikler çerçevesinde cezai işlem uygulandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında alınan karar ile 41 J 4074 plakalı aracın 5 gün bağlanmasına karar verildi. Şoförler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılarak, ilgili kooperatiflere ve araç sahiplerine de gerekli uyarılar yapıldı. Geçtiğimiz ay yaşanan olayda İzmit'te görme engelli Şeyma Büyükurvay, Özel Halk Otobüsü şoförü tarafından otobüsten zorla indirilmişti. İstediği durakta durmayan şoför tarafından otobüsten indirilen Büyükurvay, 153 Çağrı Merkezi’ni arayarak sürücüden şikâyetçi olmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nda sürücü hakkında yasal süreç başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.