“Vatandaşın arazisine TIR Parkı!”

Siyaset 16.10.2020 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Vatandaşın arazisine TIR Parkı!”

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, seçim beyannamesinde sözünü verdiği ve bölgenin en büyük lojistik üssü olması hedeflenen tır parkı projesi hakkında çok sert eleştirilerde bulundu. Dilovası’nda vatandaşların önemli geçim kaynaklarından olan lojistik taşımacılık nedeniyle ilçe genelinde, cadde ve sokaklarda sıkça görülen tırlar, görüntü kirliliğine ve kazalara sebep oluyordu. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine seçim beyannamesinde tır parkının sözünü veren Dilovası Belediye Başkanı Şayir, göreve gelir gelmez olumlu Ankara ziyaretleri sonrası, taahhüt ettiği gibi tır parkının yapılacağının müjdesini vermişti. Başkan Şayir’i girişimleri sonrasında Kuzey OSB’ler bağlantı yolu üzerinde bulunan ve ilçeye kazandırılan TOKİ’ye ait 50 dönümlük arazi üzerinde projenin çalışmaları başlatılmıştı. ALIN SİZE TIR PARKI Başlatılan çalışmaların ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, TIR parkı projesi vatandaşın tapulu arazisi çıktığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulunan Başkan Aydemir, “Alın size müjde, alın size tır parkı. Allah sizi ıslah etsin. Daha çok kısa bir süre önce müjde müjde diye Dilovası kamuoyunu merakta bırakıp sonrasında açıkladığınız TIR parkı projesi vatandaşın tapulu arazisi çıkınca, vatandaş haklı olarak yasal yollara baş vurup yürütmeyi durdurma kararı aldıktan sonra sizin sağladığınız rant kime gitti şimdi anlaşılıyor. O kadar zeytin ağaçlarını katlet, hafriyat yap, büyük büyük çukurları belediyenin kasasından ödediğin paralarla aç, şimdi de yandaşa çukurları doldur, kamyon kamyon para karşılığında hafriyat dök. Müjdeleriniz böyle ise yere batsın müjdeniz” dedi.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, seçim beyannamesinde sözünü verdiği ve bölgenin en büyük lojistik üssü olması hedeflenen tır parkı projesi hakkında çok sert eleştirilerde bulundu.

Dilovası’nda vatandaşların önemli geçim kaynaklarından olan lojistik taşımacılık nedeniyle ilçe genelinde, cadde ve sokaklarda sıkça görülen tırlar, görüntü kirliliğine ve kazalara sebep oluyordu. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine seçim beyannamesinde tır parkının sözünü veren Dilovası Belediye Başkanı Şayir, göreve gelir gelmez olumlu Ankara ziyaretleri sonrası, taahhüt ettiği gibi tır parkının yapılacağının müjdesini vermişti. Başkan Şayir’i girişimleri sonrasında Kuzey OSB’ler bağlantı yolu üzerinde bulunan ve ilçeye kazandırılan TOKİ’ye ait 50 dönümlük arazi üzerinde projenin çalışmaları başlatılmıştı.

ALIN SİZE TIR PARKI

Başlatılan çalışmaların ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, TIR parkı projesi vatandaşın tapulu arazisi çıktığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulunan Başkan Aydemir, “Alın size müjde, alın size tır parkı. Allah sizi ıslah etsin. Daha çok kısa bir süre önce müjde müjde diye Dilovası kamuoyunu merakta bırakıp sonrasında açıkladığınız TIR parkı projesi vatandaşın tapulu arazisi çıkınca, vatandaş haklı olarak yasal yollara baş vurup yürütmeyi durdurma kararı aldıktan sonra sizin sağladığınız rant kime gitti şimdi anlaşılıyor. O kadar zeytin ağaçlarını katlet, hafriyat yap, büyük büyük çukurları belediyenin kasasından ödediğin paralarla aç, şimdi de yandaşa çukurları doldur, kamyon kamyon para karşılığında hafriyat dök. Müjdeleriniz böyle ise yere batsın müjdeniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.