19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vatandaşın artık yüzü gülecek

Gebze 28.02.2019 - 08:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vatandaşın artık yüzü gülecek

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmalarına devam ederken aynı zamanda ev ziyaretlerini sürdürüyor. Mevlâna Mahallesine konuk olan Recep Dursun, burada seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun yaklaşan yerel seçimler öncesinde durmak bilmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Recep Dursun, Mevlâna Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan’ın da katıldığı program yaklaşık iki saat sürdü. Gebze’de her açıdan hizmet eksikliği olduğunu söyleyen Recep Dursun, “Vatandaş hizmet alamıyor.” dedi. VATANDAŞ ARTIK BUNALDI Gebze’de vatandaşın nefes alamadığını vurgulayan Başkan Adayı Recep Dursun, “Gebzeliler hizmet alamıyor. Vatandaş mutsuz ve umutsuz. Bu kentte yaşamak günden güne zorlaşıyor. Çocuklarımızın oyun oynayacağı alanlar nerede? Parklar yapıldı, akşam saat sekizden sonra hangi birinde oturabiliyoruz? Hangi park güvenli? Çamlık Parkımız vardı, halktan uzaklaştırdılar. Kent Meydanı tanınmaz halde.” şeklinde konuştu.  MAHALLELERE KREŞ SÖZÜ Her mahalleye kreş sözünü hatırlatan Recep Dursun, “Her mahallede kreşlerimiz olacak. Kadınlarımızın soluk almaya ihtiyacı var. İşi olduğu zaman çocuğunu kreşe bırakabilecek. Her mahallede bu projeyi hayata geçireceğiz. Cenazelerimiz oluyor. Yaz var, kış var. Taziye evi uygulamamızı her mahallede uygulayacağız. Mahalle Meclisleri bize ne sunarsa bizler de o hizmetleri gerçekleştireceğiz. Dayatma yapmayacağız. Gebzeliler artık gülecek.” diyerek sözlerini tamamladı.  
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmalarına devam ederken aynı zamanda ev ziyaretlerini sürdürüyor. Mevlâna Mahallesine konuk olan Recep Dursun, burada seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun yaklaşan yerel seçimler öncesinde durmak bilmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Recep Dursun, Mevlâna Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan’ın da katıldığı program yaklaşık iki saat sürdü. Gebze’de her açıdan hizmet eksikliği olduğunu söyleyen Recep Dursun, “Vatandaş hizmet alamıyor.” dedi.

VATANDAŞ ARTIK BUNALDI

Gebze’de vatandaşın nefes alamadığını vurgulayan Başkan Adayı Recep Dursun, “Gebzeliler hizmet alamıyor. Vatandaş mutsuz ve umutsuz. Bu kentte yaşamak günden güne zorlaşıyor. Çocuklarımızın oyun oynayacağı alanlar nerede? Parklar yapıldı, akşam saat sekizden sonra hangi birinde oturabiliyoruz? Hangi park güvenli? Çamlık Parkımız vardı, halktan uzaklaştırdılar. Kent Meydanı tanınmaz halde.” şeklinde konuştu. 

MAHALLELERE KREŞ SÖZÜ

Her mahalleye kreş sözünü hatırlatan Recep Dursun, “Her mahallede kreşlerimiz olacak. Kadınlarımızın soluk almaya ihtiyacı var. İşi olduğu zaman çocuğunu kreşe bırakabilecek. Her mahallede bu projeyi hayata geçireceğiz. Cenazelerimiz oluyor. Yaz var, kış var. Taziye evi uygulamamızı her mahallede uygulayacağız. Mahalle Meclisleri bize ne sunarsa bizler de o hizmetleri gerçekleştireceğiz. Dayatma yapmayacağız. Gebzeliler artık gülecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.