Vatandaşın umutları çalınıyor!

Kocaeli 16.04.2019 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vatandaşın umutları çalınıyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Milli Piyango ile ilgili "Genel Müdür görevden alındı ama sistem değişmedi."dedi.

Daha önce Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki şaibeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 10 Numara adlı şans oyununun büyük ikramiyesinin 12 adet kazananın 8 tanesinin Bursa'nın Karacabey İlçesinde bir makineye  çıkmasının ortaya çıkması üzerine, "Genel Müdür'ün görevden alınması yolsuzlukların üzerini kapatmaz" dedi. GÖZ GÖRE GÖRE YOLSUZLUK YAPILIYOR Tahsin Tarhan, "Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki yolsuzlukları dile getirdik. Şaibe iddialarını Meclis gündemine taşıdık. Hemen akabinde Genel Müdür görevden alındı. Ancak kamuoyu baskını azaltmak için yapılan bu hamle yolsuzlukların üzerini kapatmaya yetmedi. Milletin parası ve umutları çalınmaya devam ediyor. "dedi. ADRESE TESLİM İKRAMİYE Tahsin Tarhan,"12 büyük ikramiyenin 8 tanesi aynı yere aynı adrese çıkıyor, 6 milyarda bir olabilecek olasılıklar gerçekleşiyor. Devletin en önemli kurumu inandırıcılığını kaybetmiş durumda. Sorumluların bir an önce tespit edilmesi ve bu şebekenin ortaya çıkarılması gerekmektedir" dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Milli Piyango ile ilgili "Genel Müdür görevden alındı ama sistem değişmedi."dedi.

Daha önce Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki şaibeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 10 Numara adlı şans oyununun büyük ikramiyesinin 12 adet kazananın 8 tanesinin Bursa'nın Karacabey İlçesinde bir makineye  çıkmasının ortaya çıkması üzerine, "Genel Müdür'ün görevden alınması yolsuzlukların üzerini kapatmaz" dedi.

GÖZ GÖRE GÖRE YOLSUZLUK YAPILIYOR

Tahsin Tarhan, "Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki yolsuzlukları dile getirdik. Şaibe iddialarını Meclis gündemine taşıdık. Hemen akabinde Genel Müdür görevden alındı. Ancak kamuoyu baskını azaltmak için yapılan bu hamle yolsuzlukların üzerini kapatmaya yetmedi. Milletin parası ve umutları çalınmaya devam ediyor. "dedi.

ADRESE TESLİM İKRAMİYE

Tahsin Tarhan,"12 büyük ikramiyenin 8 tanesi aynı yere aynı adrese çıkıyor, 6 milyarda bir olabilecek olasılıklar gerçekleşiyor. Devletin en önemli kurumu inandırıcılığını kaybetmiş durumda. Sorumluların bir an önce tespit edilmesi ve bu şebekenin ortaya çıkarılması gerekmektedir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.