Vatandaşlar Dilovası Belediyesi'ne Koştu!

Dilovası 03.01.2018 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vatandaşlar Dilovası Belediyesi'ne Koştu!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisi ile görüşmek isteyen kent sakinleri ile düzenlediği halk günü toplantıları ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Toltar, bu haftada makamında Dilovalı hemşerileri ile bir araya geldi. Makamında düzenlenen halk gününe katılım her geçen gün artıyor. Katılımın yüksek olması nedeniyle bir hayli zorlanan Başkan Toltar, vatandaşları ayrı ayrı gruplar halinde makamına ağırladı. Başkan Toltar Dilovası sakinlerini tek tek dinlerken, sorunları ve istekleri not aldı. KALICI ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Geleneksel hale gelen halk günlerimizde, vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, belediyemiz içerisinde görev paylaşımını yapıyoruz. Sonrasında, vatandaşımızın sorununun çözülüp çözülmedi konusunda da takipçi oluyoruz. Günü birlik değil, kalıcı çözümler üretiyoruz” diyerek, hayata geçirdikleri projelerin devamlılık göstermesinin de önemli olduğunu ifade etti. 2018'DE DE HALK BULUŞMALARI SÜRECEK Başkan Toltar, “Vatandaşlarımızın derdine derman olmak adına hayata geçirdiğimiz her projemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Halkımızla her fırsatta bir araya gelebilmek adına, süreklilik arz eden halk günlerimiz 2018 yılında da devam edecek" dedi. VATANDAŞ MEMNUN AYRILIYOR Halk günlerinde Dilovası sakinleri ise Başkan Toltar'a direkt olarak sorun ve taleplerini iletebilmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirttiler.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisi ile görüşmek isteyen kent sakinleri ile düzenlediği halk günü toplantıları ile buluşmaya devam ediyor.

Başkan Toltar, bu haftada makamında Dilovalı hemşerileri ile bir araya geldi. Makamında düzenlenen halk gününe katılım her geçen gün artıyor. Katılımın yüksek olması nedeniyle bir hayli zorlanan Başkan Toltar, vatandaşları ayrı ayrı gruplar halinde makamına ağırladı. Başkan Toltar Dilovası sakinlerini tek tek dinlerken, sorunları ve istekleri not aldı.

KALICI ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Geleneksel hale gelen halk günlerimizde, vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, belediyemiz içerisinde görev paylaşımını yapıyoruz. Sonrasında, vatandaşımızın sorununun çözülüp çözülmedi konusunda da takipçi oluyoruz. Günü birlik değil, kalıcı çözümler üretiyoruz” diyerek, hayata geçirdikleri projelerin devamlılık göstermesinin de önemli olduğunu ifade etti.

2018'DE DE HALK BULUŞMALARI SÜRECEK

Başkan Toltar, “Vatandaşlarımızın derdine derman olmak adına hayata geçirdiğimiz her projemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Halkımızla her fırsatta bir araya gelebilmek adına, süreklilik arz eden halk günlerimiz 2018 yılında da devam edecek" dedi.

VATANDAŞ MEMNUN AYRILIYOR

Halk günlerinde Dilovası sakinleri ise Başkan Toltar'a direkt olarak sorun ve taleplerini iletebilmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.