Vatandaşlar o hizmetten memnun!

Kocaeli 16.05.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaşlar o hizmetten memnun!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Akçaray ile bir ayda 85 bin kilometre yol kat etti.

Büyükşehir Belediyesi Akçaray tramvayı son bir ayda 85 bin kilometre yol kat ederek vatandaşlara hızlı, konforlu ve temiz bir ulaşım hizmeti sağladı. Şehrin simgesi haline gelen Akçaray tramvayları geçen zorlu pandemi sürecinde de vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlamaya devam ediyor. GÜNDE 266 SEFER Büyükşehir Belediyesine ait Akçaray tramvayı ulaşım hizmeti sağlamaya devam ediyor. Toplamda 19 tramvay ile 1 günde 266 sefer yapan Akçaray vatandaşlara kaliteli ulaşım hizmeti sağlıyor. Açıldığı günden itibaren severek tercih edilen Akçaray, zorlu pandemi günlerinde de vatandaşları gitmek istedikleri yere ulaştırıyor. Plaj yolu ile otogar istasyonları arasında yolculuk sağlayan vatandaşlar Akçaray’dan oldukça memnun kaldıklarını her fırsatta dile getiriyor. HER AKŞAM DEZENFEKTE Ulaşım hizmet kalite çıtasını en üst seviyeye yükselten Akçaray, her akşam büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor. Gün sonunda UlaşımPark Genel Müdürlüğünde bulunan tramvay park alanına gelen tüm tramvaylar temizlik eklipleri tarafından pırıl pırıl ediliyor. Her gün sürücü kabinleri olmak üzere vatandaşların en çok temas ettiği noktalardan istasyonlardaki turnikelere kadar temizlenmedik tek nokta bırakılmıyor. Vatandaşların hijyen seviyesi üst noktada seyahat edebilmeleri için ekstra gün içersinde de durak bakım ve araç içi temizlik birimleri sürekli ve planlı olarak kesintisiz temizlik sağlıyor. UV FİLTRE İLE TEMİZ HAVA UlaşımPark, Akçaray tramvaylarına taktırdığı UV FİLTRE teknolojisi sayesinde araç içi hava kalitesini en üst noktaya taşıyarak tertemiz bir hava ile yolcuların seyahat etmesi sağlıyor. Ultraviyole ışınları ile tramvay içerisinde en üst seviyede temiz hava sirkülasyonu sağlanıyor. Türkiye’de ilk kez Akçaray’da kullanılan UV filtre teknolojisi ile UlaşımPark yolcuların hijyenini sağlıyor. Ayrıca UV FİLTRE sayesinde pandemi süresince tramvayların içerisindeki havada oluşabilecek virüsler yüzde 99 oranında yok ediliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Akçaray ile bir ayda 85 bin kilometre yol kat etti.

Büyükşehir Belediyesi Akçaray tramvayı son bir ayda 85 bin kilometre yol kat ederek vatandaşlara hızlı, konforlu ve temiz bir ulaşım hizmeti sağladı. Şehrin simgesi haline gelen Akçaray tramvayları geçen zorlu pandemi sürecinde de vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlamaya devam ediyor.

GÜNDE 266 SEFER

Büyükşehir Belediyesine ait Akçaray tramvayı ulaşım hizmeti sağlamaya devam ediyor. Toplamda 19 tramvay ile 1 günde 266 sefer yapan Akçaray vatandaşlara kaliteli ulaşım hizmeti sağlıyor. Açıldığı günden itibaren severek tercih edilen Akçaray, zorlu pandemi günlerinde de vatandaşları gitmek istedikleri yere ulaştırıyor. Plaj yolu ile otogar istasyonları arasında yolculuk sağlayan vatandaşlar Akçaray’dan oldukça memnun kaldıklarını her fırsatta dile getiriyor.

HER AKŞAM DEZENFEKTE

Ulaşım hizmet kalite çıtasını en üst seviyeye yükselten Akçaray, her akşam büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor. Gün sonunda UlaşımPark Genel Müdürlüğünde bulunan tramvay park alanına gelen tüm tramvaylar temizlik eklipleri tarafından pırıl pırıl ediliyor. Her gün sürücü kabinleri olmak üzere vatandaşların en çok temas ettiği noktalardan istasyonlardaki turnikelere kadar temizlenmedik tek nokta bırakılmıyor. Vatandaşların hijyen seviyesi üst noktada seyahat edebilmeleri için ekstra gün içersinde de durak bakım ve araç içi temizlik birimleri sürekli ve planlı olarak kesintisiz temizlik sağlıyor.

UV FİLTRE İLE TEMİZ HAVA

UlaşımPark, Akçaray tramvaylarına taktırdığı UV FİLTRE teknolojisi sayesinde araç içi hava kalitesini en üst noktaya taşıyarak tertemiz bir hava ile yolcuların seyahat etmesi sağlıyor. Ultraviyole ışınları ile tramvay içerisinde en üst seviyede temiz hava sirkülasyonu sağlanıyor. Türkiye’de ilk kez Akçaray’da kullanılan UV filtre teknolojisi ile UlaşımPark yolcuların hijyenini sağlıyor. Ayrıca UV FİLTRE sayesinde pandemi süresince tramvayların içerisindeki havada oluşabilecek virüsler yüzde 99 oranında yok ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.