19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vatandaşlar Sineklerden Şikayetçi

Kocaeli 07.09.2018 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vatandaşlar Sineklerden Şikayetçi

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası son günlerde sayıları giderek artan karasinekler tarafından âdeta istila edildi. Vatandaşlar ilaçlamaların yetersiz kaldığını belirtti.

Son günlerde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki ev, iş yerleri ve açık alanlardaki karasinekler vatandaşları bıktırdı. Vatandaşlar, hemen her yerde karşılarına çıkan karasineklerle ev ve iş yerlerinde bulunan sineksavarlara rağmen baş edemiyor. Sineklerle başa çıkamayan vatandaşlar belediyelerin yaptığı ilaçlamaların yetersiz kaldığını iddia ettiler. Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan vatandaşlar, “Son birkaç gündür sinekler yüzünden huzurumuz kalmadı. Evde, işyerlerinde, sokakta kısacası her tarafta sineklerden geçilmiyor. Evimizde kapı pencere açamaz olduk. Sineklerin verdiği rahatsızlıktan evlerimizde duramıyoruz. Dışarı çıkıyoruz dışarda da sinekler var. ENDİŞE EDİYORUZ Araçlarımızın camını içeri sinek girecek korkusuyla açamıyoruz. Yaşanan bu durumla ilgili olarak defalarca belediyeyi yetkilileri aradık. Belediye yetkilileri gerekli ilaçlamaları yapmalarına rağmen sinekler bir türlü bitmiyor. Belediye yetkililerinin yaşanan bu sorunla ilgili olarak biran önce bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Sineklerin bu kadar çok olmasından dolayı endişe taşıyoruz. Bu sinekler yüzünden bazı hastalıkların ortaya çıkmasından korkuyoruz. Belediye yetkililerinin daha kapsamlı ilaçlama çalışma yapması gerektiğini düşünüyoruz.” şeklinde görüş belirttiler.        
Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası son günlerde sayıları giderek artan karasinekler tarafından âdeta istila edildi. Vatandaşlar ilaçlamaların yetersiz kaldığını belirtti.

Son günlerde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki ev, iş yerleri ve açık alanlardaki karasinekler vatandaşları bıktırdı. Vatandaşlar, hemen her yerde karşılarına çıkan karasineklerle ev ve iş yerlerinde bulunan sineksavarlara rağmen baş edemiyor. Sineklerle başa çıkamayan vatandaşlar belediyelerin yaptığı ilaçlamaların yetersiz kaldığını iddia ettiler. Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan vatandaşlar, “Son birkaç gündür sinekler yüzünden huzurumuz kalmadı. Evde, işyerlerinde, sokakta kısacası her tarafta sineklerden geçilmiyor. Evimizde kapı pencere açamaz olduk. Sineklerin verdiği rahatsızlıktan evlerimizde duramıyoruz. Dışarı çıkıyoruz dışarda da sinekler var.

ENDİŞE EDİYORUZ

Araçlarımızın camını içeri sinek girecek korkusuyla açamıyoruz. Yaşanan bu durumla ilgili olarak defalarca belediyeyi yetkilileri aradık. Belediye yetkilileri gerekli ilaçlamaları yapmalarına rağmen sinekler bir türlü bitmiyor. Belediye yetkililerinin yaşanan bu sorunla ilgili olarak biran önce bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Sineklerin bu kadar çok olmasından dolayı endişe taşıyoruz. Bu sinekler yüzünden bazı hastalıkların ortaya çıkmasından korkuyoruz. Belediye yetkililerinin daha kapsamlı ilaçlama çalışma yapması gerektiğini düşünüyoruz.” şeklinde görüş belirttiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.