GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vatandaşlardan, Arabada sinema keyfine yoğun ilgi!

Kültür-Sanat 20.05.2020 - 23:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaşlardan, Arabada sinema keyfine yoğun ilgi!

Kocaeli “Arabada Sinema” etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkında buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için hayata geçirdiği Arabada Sinema etkinliğini 7. Koğuştaki Mucize” filmi ile başladı. Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkını dolduran binlerce Kocaelili arabalarından film izleme keyfini yaşadı. ARABADA SİNEMA KEYFİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşlara müjdelediği “Arabada Sinema” etkinliğin ilki sinemalarda büyük beğeni ile izlenen “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile başladı. DAKİKALAR ÖNCESİNDEN ALAN DOLDU Ramazan Bayramı öncesi bir bayram hediyesi niteliğinde olan etkinlik için Büyükşehir Fuar Merkezi (İnterteks) otoparkına binlerce Kocaelili geldi. Vatandaşlar etkinlik alanını dakikalar öncesinden doldurdu. DUYGULU ANLAR YAŞANDI Aileleri ile arabalarında filmi izlemeye gelen vatandaşlar muhteşem bir akşam yaşama fırsatı buldu. Büyükşehir Belediyesi’nin ikramları ile 7. Koğuştaki Mucize filmini arabalarında izleyen Kocaelililer duygulu anlar da yaşadı. Etkinlikte vatandaşlar filmin sesini kapalı devre radyo sistemiyle dinledi. Aileler etkinliğin kendileri için büyük bir keyif olduğunu ve sinemaların kapalı olduğu bu zor zamanlarda bir nebze de olsa nefes alma imkanı sağladığını ifade etti. ARABALARA DA SOSYAL MESAFE Kocaelililerin büyük ilgi gösterdiği “Arabada Sinema” etkinliğinde arabalar arasında da sosyal mesafe kuralına uyuldu. Vatandaşlar belirlenen noktalarda rahatça filmi izleme şansı buldu. Aileler Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlik için yetkililere teşekkür ederken filmin izlendiği Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkından mutlu ayrıldı. DEVAM EDECEK Kocaelililerin benimsediği Arabada Sinema etkinliği önümüzdeki günlerde de devam edecek. Etkinlikte gösterilecek film ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşların istekleri üzerine belirlenecek.

Kocaeli “Arabada Sinema” etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkında buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için hayata geçirdiği Arabada Sinema etkinliğini 7. Koğuştaki Mucize” filmi ile başladı. Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkını dolduran binlerce Kocaelili arabalarından film izleme keyfini yaşadı.

ARABADA SİNEMA KEYFİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşlara müjdelediği “Arabada Sinema” etkinliğin ilki sinemalarda büyük beğeni ile izlenen “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile başladı.

DAKİKALAR ÖNCESİNDEN ALAN DOLDU

Ramazan Bayramı öncesi bir bayram hediyesi niteliğinde olan etkinlik için Büyükşehir Fuar Merkezi (İnterteks) otoparkına binlerce Kocaelili geldi. Vatandaşlar etkinlik alanını dakikalar öncesinden doldurdu.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Aileleri ile arabalarında filmi izlemeye gelen vatandaşlar muhteşem bir akşam yaşama fırsatı buldu. Büyükşehir Belediyesi’nin ikramları ile 7. Koğuştaki Mucize filmini arabalarında izleyen Kocaelililer duygulu anlar da yaşadı. Etkinlikte vatandaşlar filmin sesini kapalı devre radyo sistemiyle dinledi. Aileler etkinliğin kendileri için büyük bir keyif olduğunu ve sinemaların kapalı olduğu bu zor zamanlarda bir nebze de olsa nefes alma imkanı sağladığını ifade etti.

ARABALARA DA SOSYAL MESAFE

Kocaelililerin büyük ilgi gösterdiği “Arabada Sinema” etkinliğinde arabalar arasında da sosyal mesafe kuralına uyuldu. Vatandaşlar belirlenen noktalarda rahatça filmi izleme şansı buldu. Aileler Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlik için yetkililere teşekkür ederken filmin izlendiği Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkından mutlu ayrıldı.

DEVAM EDECEK

Kocaelililerin benimsediği Arabada Sinema etkinliği önümüzdeki günlerde de devam edecek. Etkinlikte gösterilecek film ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşların istekleri üzerine belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.