“Vatandaşlarımızın menfaatini gözeteceğiz”

Siyaset 01.06.2020 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Vatandaşlarımızın menfaatini gözeteceğiz”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm vatandaşlarımızın menfaatlerini gözeterek çalışmalarımızı sahada sürdüreceğiz. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yazılı bşr basın açıklaması yaparak normalleşme takviminin Kocaeli’ye hayırlı olması dileklerinde bulundu. Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm dünyada olduğu gibi yaklaşık 2,5 aydır ülkemizde de sağlık ve ekonomik açıdan büyük sorunlar meydana getiren Covid-19 salgınında 1 Haziran bugün itibariyle normalleşme sürecine başlıyoruz. Korona virüs salgınından vatandaşlarımızın korunması, salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda alınan koruyucu önlemler kapsamında bazı iş yerlerinin faaliyetlerine geçici bir süre ara verilmiş, bazı iş yerlerinin çalışmaları kısıtlanmıştı. Şimdi normalleşme zamanı... İYİ Parti Kocaeli İl ve ilçe teşkilatları olarak bugüne kadar vatandaşımızın, esnafımızın hep yanında olduk, tabii ki bundan sonra da yanında olacağız. Tüm sektörlerimize esnaf ve sanayicimize hayırlı ve bereketli olsun. Pandemi sürecinin başından beri çalışmak zorunda olan tüm işçilerimize, sağlık görevlilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum. KURALLARA UYALIM Faaliyete girecek olan işyerleri, Bilim kurulunun önerdiği sağlık ve hijyen kurallarına uyarak işyerlerini çalıştırmaya devam edecekler. Yeni sürecimiz, Kocaeli'mize ve ülkemize hayırlı olsun. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm vatandaşlarımızın menfaatlerini gözeterek çalışmalarımızı sahada sürdüreceğiz. Halkımızın maske, sosyal mesafe gibi alınan kararlara riayet etmeleri hem kendi hem de toplum sağlığı için çok önemli. Sağlık tedbirlerine uymaya hem esnaf hem de vatandaş olarak uymaya devam edelim. Sağlık açısından daha az vakalarla karşılaşılan, ekonomik açıdan ise bol kazançlar getiren bir dönem olmasını temenni ediyor, normalleşme sürecinde tüm esnafımıza ve iş yeri sahiplerine hayırlı ve bereketli işler diliyorum.”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm vatandaşlarımızın menfaatlerini gözeterek çalışmalarımızı sahada sürdüreceğiz.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yazılı bşr basın açıklaması yaparak normalleşme takviminin Kocaeli’ye hayırlı olması dileklerinde bulundu. Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm dünyada olduğu gibi yaklaşık 2,5 aydır ülkemizde de sağlık ve ekonomik açıdan büyük sorunlar meydana getiren Covid-19 salgınında 1 Haziran bugün itibariyle normalleşme sürecine başlıyoruz. Korona virüs salgınından vatandaşlarımızın korunması, salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda alınan koruyucu önlemler kapsamında bazı iş yerlerinin faaliyetlerine geçici bir süre ara verilmiş, bazı iş yerlerinin çalışmaları kısıtlanmıştı. Şimdi normalleşme zamanı... İYİ Parti Kocaeli İl ve ilçe teşkilatları olarak bugüne kadar vatandaşımızın, esnafımızın hep yanında olduk, tabii ki bundan sonra da yanında olacağız. Tüm sektörlerimize esnaf ve sanayicimize hayırlı ve bereketli olsun. Pandemi sürecinin başından beri çalışmak zorunda olan tüm işçilerimize, sağlık görevlilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.


KURALLARA UYALIM
Faaliyete girecek olan işyerleri, Bilim kurulunun önerdiği sağlık ve hijyen kurallarına uyarak işyerlerini çalıştırmaya devam edecekler. Yeni sürecimiz, Kocaeli'mize ve ülkemize hayırlı olsun. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm vatandaşlarımızın menfaatlerini gözeterek çalışmalarımızı sahada sürdüreceğiz. Halkımızın maske, sosyal mesafe gibi alınan kararlara riayet etmeleri hem kendi hem de toplum sağlığı için çok önemli. Sağlık tedbirlerine uymaya hem esnaf hem de vatandaş olarak uymaya devam edelim. Sağlık açısından daha az vakalarla karşılaşılan, ekonomik açıdan ise bol kazançlar getiren bir dönem olmasını temenni ediyor, normalleşme sürecinde tüm esnafımıza ve iş yeri sahiplerine hayırlı ve bereketli işler diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.