Vatandaştan kargo isyanı

Gebze 17.10.2020 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaştan kargo isyanı

PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’inin kargosunu sebepsizce göndermediğini ve merkezdeki kargoların üst üste istiflenmiş olduğunu iddia eden bir vatandaş duruma isyan etti. Gebze’de yaşayan bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’inin yetersiz personel ve ilgisizlikten dolayı işleyişinin vatandaşlara hizmette eksik kaldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Kargosunun teslim edilmemesinden dolayı PTT Gebze Dağıtım Merkezi’ne gittiğini belirten vatandaş sosyal medya hesabından kargoların durumu ile ilgili resim paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Kargomu resimde atıl bir şekilde kargo istifleyen ve adresime sebepsizce göndermeyen PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezinden şikayetçiyim. Telefonlarına ulaşılamıyor. Kendimiz almaya gidiyoruz. Bu dağınıklıkta bulamayız deniyor. İçinde bozulabilecek gıda var. Ama sebepsizce alıkoyuyorlar. Bozulan ürünümün telafisini kim yapacak peki. Google yorumlarda herkes bu durumdan şikayetçi olmuş. Yetersiz personel ve ilgisizlikten dolayı PTT gibi bir kurumu karalayan Gebze Dağıtıma gerekli uyarıların yapılmasını arz ediyorum.”

PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’inin kargosunu sebepsizce göndermediğini ve merkezdeki kargoların üst üste istiflenmiş olduğunu iddia eden bir vatandaş duruma isyan etti.

Gebze’de yaşayan bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’inin yetersiz personel ve ilgisizlikten dolayı işleyişinin vatandaşlara hizmette eksik kaldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Kargosunun teslim edilmemesinden dolayı PTT Gebze Dağıtım Merkezi’ne gittiğini belirten vatandaş sosyal medya hesabından kargoların durumu ile ilgili resim paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Kargomu resimde atıl bir şekilde kargo istifleyen ve adresime sebepsizce göndermeyen PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezinden şikayetçiyim. Telefonlarına ulaşılamıyor. Kendimiz almaya gidiyoruz. Bu dağınıklıkta bulamayız deniyor. İçinde bozulabilecek gıda var. Ama sebepsizce alıkoyuyorlar. Bozulan ürünümün telafisini kim yapacak peki. Google yorumlarda herkes bu durumdan şikayetçi olmuş. Yetersiz personel ve ilgisizlikten dolayı PTT gibi bir kurumu karalayan Gebze Dağıtıma gerekli uyarıların yapılmasını arz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.