19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ve Gürses Kılıç imzaladı!

Spor 25.05.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ve Gürses Kılıç imzaladı!

DARICA G.B PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIĞI GÜRSES KILIÇ’LA SÖZLEŞME İMZALADI

Darıca Gençlerbirliği’nde Gürses Kılıç dönemi resmen başladı. Dün Darıca’ya gelerek kendisini sarı yeşillilere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan çiçeği burnunda teknik adam, transferler ile ilgili Başkan Mustafa Öztürk’e rapor verdi. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı Gürses Kılıç ile dün resmi sözleşme imzaladı. Önceki gün Çorum Belediyespor ile sözleşmesini fesheden ve dün sabah saatlerinde Darıca’ya gelen Teknik Direktör Kılıç, kendisini Darıca G.B’ye bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza sonrasında Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte yemek yiyen Kılıç’ın yeni sezon öncesinde transferler ile ilgili Başkan Öztürk’e rapor verdiği öğrenildi. TEKNİK EKİBİ YÖNETİM BELİRLEDİ Öte yandan sarı yeşilli temsilcimizde teknik kadro konusunda farklı bir karar alındı. Son yıllarda anlaşma sağlanan teknik direktörlerin ekibiyle birlikte göreve geldiği gözlenirken, durum bu kez farklı oldu. Gürses Kılıç, kendi ekibinden yardımcı antrenör olarak sadece Osman Bozkurt’u getirdi. Darıca G.B yönetimi Galip Gündoğdu’nun yardımcısı olan Uğur Balcıoğlu ile yola devam kararı alırken, yeni teknik direktör Gürses Kılıç bu kararı olumlu karşıladı. Ayrıca sarı yeşilli yönetimin kendi belirlediği bir kaleci antrenörüyle Pazartesi günü anlaşma sağlayacağı öğrenildi.
DARICA G.B PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIĞI GÜRSES KILIÇ’LA SÖZLEŞME İMZALADI

Darıca Gençlerbirliği’nde Gürses Kılıç dönemi resmen başladı. Dün Darıca’ya gelerek kendisini sarı yeşillilere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan çiçeği burnunda teknik adam, transferler ile ilgili Başkan Mustafa Öztürk’e rapor verdi.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı Gürses Kılıç ile dün resmi sözleşme imzaladı. Önceki gün Çorum Belediyespor ile sözleşmesini fesheden ve dün sabah saatlerinde Darıca’ya gelen Teknik Direktör Kılıç, kendisini Darıca G.B’ye bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza sonrasında Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte yemek yiyen Kılıç’ın yeni sezon öncesinde transferler ile ilgili Başkan Öztürk’e rapor verdiği öğrenildi.

TEKNİK EKİBİ YÖNETİM BELİRLEDİ

Öte yandan sarı yeşilli temsilcimizde teknik kadro konusunda farklı bir karar alındı. Son yıllarda anlaşma sağlanan teknik direktörlerin ekibiyle birlikte göreve geldiği gözlenirken, durum bu kez farklı oldu. Gürses Kılıç, kendi ekibinden yardımcı antrenör olarak sadece Osman Bozkurt’u getirdi. Darıca G.B yönetimi Galip Gündoğdu’nun yardımcısı olan Uğur Balcıoğlu ile yola devam kararı alırken, yeni teknik direktör Gürses Kılıç bu kararı olumlu karşıladı. Ayrıca sarı yeşilli yönetimin kendi belirlediği bir kaleci antrenörüyle Pazartesi günü anlaşma sağlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.