19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ve TÖRK kolları sıvadı

Darıca 04.12.2015 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ve TÖRK kolları sıvadı

Son kongrede Darıca CHP İlçe Başkanı olarak çıkan, Çarşamba günü mazbatasını alan Yakup Törk dün akşam ilçe binasında Şinasi Serdar ile görev devir teslim töreni gerçekleştirerek ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Partililerin büyük ilgi gösterdiği devir teslim programında konuşan Şinasi Serdar, “Ben arkamda sorunu olmayan ancak işi çok olan bir parti bırakıyorum. Açık söylüyorum, bu kadar çok işi olan bir partinin üstesinden gelmeyi benim gözüm almadı. Bunun için gençlerin işbaşına gelmesi gerekiyordu. Yakup Törk ile bu işlerin üstesinden gelineceğini ve CHP’nin hem genelde hem de yerelde iktidar olabicek seviyeye ulaşacağına inancım tamdır.”dedi TÖRK MESAJLAR VERDİ Şinasi Serdar’ın ardından Törk partililerine yönelik yaptığı konuşmada ise, “Artık yeni bir sayfa açtık. Gençleri ve kadınları ile partimiz büyük güç ve sinerji oluşturacak. Eskiler, yeniler diye bir kavram aklıma getirmiyorum. Herkes biraz ailesinden, sosyalk hayatından fedakarlık edip CHP için zaman ayırabilirse 2 sene sonra biz belediyeyi alırız deme durumuna geliriz. Bunun için partimizin sinerji ve yapısı müsaittir. Eğer bir partilim benim veya bir diğer partili arkadaşının önüne geçiyorsa bu benim için sorun değildir. Sözkonusu olan partilim ve partim ise herkes herkesin önüne geçebilir. Önemli olan birbirimize barikatlar kurmayalım.”dedi. İLK TOPLANTISINI YAPTI Yakup TYörk konuşmasının ardından yönetim kurulunda yer alan diğer isimleri diğer partililere tanıtmak amacıyla tek yek kürsüye çağırdı.Ardından da kendi döneminin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yürütme Kurulunda yer alacak isimleri ve görevleri de bu toplantıda açıklayacağını belirten Yakup Törk’ün bugün görevlendirmeler ile ilgili bir basın açıklaması yapması bekleniliyor.
Son kongrede Darıca CHP İlçe Başkanı olarak çıkan, Çarşamba günü mazbatasını alan Yakup Törk dün akşam ilçe binasında Şinasi Serdar ile görev devir teslim töreni gerçekleştirerek ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Partililerin büyük ilgi gösterdiği devir teslim programında konuşan Şinasi Serdar, “Ben arkamda sorunu olmayan ancak işi çok olan bir parti bırakıyorum. Açık söylüyorum, bu kadar çok işi olan bir partinin üstesinden gelmeyi benim gözüm almadı. Bunun için gençlerin işbaşına gelmesi gerekiyordu. Yakup Törk ile bu işlerin üstesinden gelineceğini ve CHP’nin hem genelde hem de yerelde iktidar olabicek seviyeye ulaşacağına inancım tamdır.”dedi

TÖRK MESAJLAR VERDİ

Şinasi Serdar’ın ardından Törk partililerine yönelik yaptığı konuşmada ise, “Artık yeni bir sayfa açtık. Gençleri ve kadınları ile partimiz büyük güç ve sinerji oluşturacak. Eskiler, yeniler diye bir kavram aklıma getirmiyorum. Herkes biraz ailesinden, sosyalk hayatından fedakarlık edip CHP için zaman ayırabilirse 2 sene sonra biz belediyeyi alırız deme durumuna geliriz. Bunun için partimizin sinerji ve yapısı müsaittir. Eğer bir partilim benim veya bir diğer partili arkadaşının önüne geçiyorsa bu benim için sorun değildir. Sözkonusu olan partilim ve partim ise herkes herkesin önüne geçebilir. Önemli olan birbirimize barikatlar kurmayalım.”dedi.

İLK TOPLANTISINI YAPTI

Yakup TYörk konuşmasının ardından yönetim kurulunda yer alan diğer isimleri diğer partililere tanıtmak amacıyla tek yek kürsüye çağırdı.Ardından da kendi döneminin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yürütme Kurulunda yer alacak isimleri ve görevleri de bu toplantıda açıklayacağını belirten Yakup Törk’ün bugün görevlendirmeler ile ilgili bir basın açıklaması yapması bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.