Vefa için ‘FEDA’ dedi

Spor 08.06.2017 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vefa için ‘FEDA’ dedi

YILDIZ FUTBOLCU ERCAN KURUÇAY YUVAYA DÖNDÜ

Yusuf Öztürk başkanlığında FEDA sezonunun çalışmalarına start veren Gebzespor yönetimi, transferde atağa kalktı. Mor beyazlı temsilcimiz, eski futbolcusu Ercan Kuruçay’ı 1 sezon aranın ardından yeniden renklerine bağlayarak taraftarlarını heyecanlandırdı. Ercan’ın yeniden Gebzespor’a dönüş haberini alan Gebzesporlu taraftarlar, özellikle sosyal medyada yıldız oyuncuya mesajlar yağdırdı. ‘’GEBZESPOR İÇİN PARA PUL KONUŞMAM’’ Transfer döneminde bir çok takımdan teklif almasına rağmen Gebzespor’a olan vefasını gösteren tecrübeli oyuncu, yeniden Gebzespor forması altında mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Ercan gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Gebzespor’un FEDA yılı olarak ilan ettiği yeni sezonda bu forma için elimden geleni yapacağım. Söz konusu Gebzespor ise para pul konuşmam. Burada yarım kalan işimiz vardı, şimdi onu tamamlamaya geldim. Bu büyük camia her şeyin en güzelini hak ediyor. Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. GEBZESPOR’DA PARLAK BİR KARİYER GEÇİRDİ 2014-2015 sezonunda Gebzespor’a transfer olan ve kısa sürede mor beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Ercan Kuruçay, ilk sezonunda 24 maçta forma giyerek 10 gol kaydetmişti. İkinci sezonunda da aynı istikrarını koruyan başarılı oyuncu, yine 24 maçta forma giyerken, 9 kez rakip ağları sarmıştı. Geçen sezonun başında Gebzespor’la yollarını ayırarak Çorluspor’a transfer olan 28 yaşındaki oyuncu, ligin ikinci yarısında Kars 36 Spor forması giymiş ve takımıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.  
YILDIZ FUTBOLCU ERCAN KURUÇAY YUVAYA DÖNDÜ

Yusuf Öztürk başkanlığında FEDA sezonunun çalışmalarına start veren Gebzespor yönetimi, transferde atağa kalktı. Mor beyazlı temsilcimiz, eski futbolcusu Ercan Kuruçay’ı 1 sezon aranın ardından yeniden renklerine bağlayarak taraftarlarını heyecanlandırdı. Ercan’ın yeniden Gebzespor’a dönüş haberini alan Gebzesporlu taraftarlar, özellikle sosyal medyada yıldız oyuncuya mesajlar yağdırdı.

‘’GEBZESPOR İÇİN PARA PUL KONUŞMAM’’

Transfer döneminde bir çok takımdan teklif almasına rağmen Gebzespor’a olan vefasını gösteren tecrübeli oyuncu, yeniden Gebzespor forması altında mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Ercan gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Gebzespor’un FEDA yılı olarak ilan ettiği yeni sezonda bu forma için elimden geleni yapacağım. Söz konusu Gebzespor ise para pul konuşmam. Burada yarım kalan işimiz vardı, şimdi onu tamamlamaya geldim. Bu büyük camia her şeyin en güzelini hak ediyor. Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

GEBZESPOR’DA PARLAK BİR KARİYER GEÇİRDİ

2014-2015 sezonunda Gebzespor’a transfer olan ve kısa sürede mor beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Ercan Kuruçay, ilk sezonunda 24 maçta forma giyerek 10 gol kaydetmişti. İkinci sezonunda da aynı istikrarını koruyan başarılı oyuncu, yine 24 maçta forma giyerken, 9 kez rakip ağları sarmıştı. Geçen sezonun başında Gebzespor’la yollarını ayırarak Çorluspor’a transfer olan 28 yaşındaki oyuncu, ligin ikinci yarısında Kars 36 Spor forması giymiş ve takımıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.