Vekalet yoluyla kurban 850 TL

Ekonomi 13.07.2018 - 07:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vekalet yoluyla kurban 850 TL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 850, yurt dışında 625 lira olarak belirlendiğini bildirdi. Erbaş, "Vatandaşlarımız, 'www.diyanetvakfi.org. tr' ve 'bagis. diyanetvakfi.org. tr' adreslerinden bağış yapabilmenin yanı sıra müftülüklerimize, cami görevlilerimize, PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılabilir" dedi..

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş,  kesim bedelinin yurt içinde 850, yurt dışında 625 lira olarak belirlendiğini bildirdi. Erbaş, "Vatandaşlarımız, 'www.vakfi.org. tr' ve 'bagis. diyanetvakfi.org. tr' adreslerinden bağış yapabilmenin yanı sıra müftülüklerimize, cami görevlilerimize, PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılabilir" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.