Vekil adayı Alim Baş farkını gösterdi!

Siyaset 04.05.2018 - 17:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vekil adayı Alim Baş farkını gösterdi!

AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Çayırovalı genç mimar Alim Baş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan mimar Alim Baş, teşkilatları ziyaret etti. Teşkilat ziyaretlerinde farkını gösteren Alim Baş, kadın kolları yöneticilerine karanfil hediye etti. Kadınlarda övgü toplayan Alim Baş, "Kadınlarımız baş tacımız. Standart bir vekil adayı gibi kısa bir konuşma yapmak yerine bayanlarımıza karanfil vermenin daha anlamlı olacağın düşündüm" dedi.  BÜYÜK TAKDİR TOPLADI Gebze, Darıca, Çayırova ve Körfez ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Alim Baş, neden vekil adayı olduğunu anlatarak destek istedi. Kadın kollarına yaptığı ziyaretlerden kadın yöneticilere karanfil hediyesi ile büyük takdir toplayan Alim Baş, "Bayan yöneticilerimizin fikirlerini, düşüncelerini ve desteklerini çok önemsiyorum" ifadelerini kullandı.  KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ Milletvekili aday adayları içinde ilk kez karanfil hediye edilen kadın kolları yöneticileri, nazik düşünce için AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Alim Baş'a teşekkür ederek başarı dilediler.  Kaynak: Karanfilli vekil adayı!
AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Çayırovalı genç mimar Alim Baş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan mimar Alim Baş, teşkilatları ziyaret etti. Teşkilat ziyaretlerinde farkını gösteren Alim Baş, kadın kolları yöneticilerine karanfil hediye etti. Kadınlarda övgü toplayan Alim Baş, "Kadınlarımız baş tacımız. Standart bir vekil adayı gibi kısa bir konuşma yapmak yerine bayanlarımıza karanfil vermenin daha anlamlı olacağın düşündüm" dedi. 

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Gebze, Darıca, Çayırova ve Körfez ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Alim Baş, neden vekil adayı olduğunu anlatarak destek istedi. Kadın kollarına yaptığı ziyaretlerden kadın yöneticilere karanfil hediyesi ile büyük takdir toplayan Alim Baş, "Bayan yöneticilerimizin fikirlerini, düşüncelerini ve desteklerini çok önemsiyorum" ifadelerini kullandı. 

KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili aday adayları içinde ilk kez karanfil hediye edilen kadın kolları yöneticileri, nazik düşünce için AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Alim Baş'a teşekkür ederek başarı dilediler.  Kaynak: Karanfilli vekil adayı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.