19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vekil Boyraz, Kılıç ve Soba’yı bakın niye ziyaret etti?

Siyaset 12.09.2020 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Boyraz, Kılıç ve Soba’yı bakın niye ziyaret etti?

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba’yı ziyaret etti.  AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba’yı ziyaret etti. Ziyaretin sebebi merak konusu olurken, konuyla ilgili sosyal medyasından açıklama yapan Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, “İlçe başkanlığı dönemimde Kocaeli koordinatörü olan ve teşkilatçılığı ve çalışkanlığı ile örnek aldığım vefasını gösteren İstanbul milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz’a nazik ziyareti hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. Birlikte Önceki Dönem Çayırova İlçe Başkanımız kıymetli dostum Zafer Kılıç’ı iş yerinde ziyaret ettik.” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba’yı ziyaret etti. 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba’yı ziyaret etti. Ziyaretin sebebi merak konusu olurken, konuyla ilgili sosyal medyasından açıklama yapan Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, “İlçe başkanlığı dönemimde Kocaeli koordinatörü olan ve teşkilatçılığı ve çalışkanlığı ile örnek aldığım vefasını gösteren İstanbul milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz’a nazik ziyareti hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. Birlikte Önceki Dönem Çayırova İlçe Başkanımız kıymetli dostum Zafer Kılıç’ı iş yerinde ziyaret ettik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.