VEKİL KATIRCIOĞLU’NDAN REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ

Kocaeli 31.01.2017 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VEKİL KATIRCIOĞLU’NDAN REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ

Önceki gün Gebze’ye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Önceki gün Gebze’ye gelen Katırcıoğlu, gerçekleştirdiği bir takım ziyaretler sonrası referanduma dair açıklamalarda bulundu. Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı referandumu için AK Parti Genel merkezinde hummalı bir çalışmanın yapıldığını belirten Katırcıoğlu, önümüzdeki günlerde sahaya ineceklerini söyledi. " KATIRCIOĞLU: “ÇALIŞMALARIN SON AŞAMASINA GELDİK” Parti Genel Merkezinde çalışmaların son aşamaya geldiğini, Nisan ayı içerisinde yapılacak Referandum için çalışmaların toplantıların yakın bir sürede başlayacağını, ifade eden Katırcıoğlu, her eve ve herkese ulaşarak referandumda “Evet”in ne kadar önemli olduğunu, Türkiye’nin beka meselesi olduğunu anlatacaklarını söyledi. Sandık müşahitleri dahil 81 il de AK Parti 75 bin kişiyle hummalı bir çalışmaya hazırlanırken, Genel merkez de ilan edilen seferberlikte broşürlerin hazırlandığı öğrenildi.
Önceki gün Gebze’ye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Önceki gün Gebze’ye gelen Katırcıoğlu, gerçekleştirdiği bir takım ziyaretler sonrası referanduma dair açıklamalarda bulundu. Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı referandumu için AK Parti Genel merkezinde hummalı bir çalışmanın yapıldığını belirten Katırcıoğlu, önümüzdeki günlerde sahaya ineceklerini söyledi. "

KATIRCIOĞLU: “ÇALIŞMALARIN SON AŞAMASINA GELDİK”

Parti Genel Merkezinde çalışmaların son aşamaya geldiğini, Nisan ayı içerisinde yapılacak Referandum için çalışmaların toplantıların yakın bir sürede başlayacağını, ifade eden Katırcıoğlu, her eve ve herkese ulaşarak referandumda “Evet”in ne kadar önemli olduğunu, Türkiye’nin beka meselesi olduğunu anlatacaklarını söyledi. Sandık müşahitleri dahil 81 il de AK Parti 75 bin kişiyle hummalı bir çalışmaya hazırlanırken, Genel merkez de ilan edilen seferberlikte broşürlerin hazırlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.