Vekil Katırcıoğlu ile Ellibeş, Başkan Yıldırım’ı ziyaret etti!

Siyaset 01.10.2020 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Katırcıoğlu ile Ellibeş, Başkan Yıldırım’ı ziyaret etti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongrelerini tamamladıktan sonra ziyaretine gelen ilçe başkanları ve yönetimlerine iade-i ziyarette bulunurken bir ziyareti de Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Başkan Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Başkan Yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. “YENİ YÖNETİCİLERİMİZLE BAĞIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ” Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, ziyaretler sırasında yönetimlere birer konuşma yaptı. Yeni dönemin ilimize ve teşkilatlara hayırlı olmasını dileyen Katırcıoğlu, “Her gün sahadayız, vatandaşımızla iç içeyiz. Emin olun, halkımız bizimle dertleşmeyi, bizleri yanında görmeyi çok istiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin kalkınması ve büyümesi için yedi düvelle mücadelesini takdirle takip ediyor. Yeni yöneticilerimizle bu bağı daha da güçlendireceğiz. Teşkilatlarımıza bu anlamda önemli görevler düşüyor” dedi. “SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKTIK” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de, yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerini bir kez daha tebrik etti. Ellibeş, mazbatalar alındıktan sonra kendisine yapılan ziyaretlere vakit kaybetmeden yanıt vermek istediğini belirterek, “AK Parti 7.Olağan Büyük Kongre sürecinde 5 Eylül başlayan ilçe kongrelerimizi 20 Eylül’de tamamladık. Milletimizin sinesinden çıkmış bir hareket olan ve bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi inancından, fikrinden, hayat tarzından ötürü hor, hakir görmeyen AK Parti, her kongre sürecinde olduğu gibi bu süreçten de güçlenerek çıkmıştır. Türkiye’nin özellikle bu dönemde buna ihtiyacı var. Diğer partiler kendi ikballeri, kişisel çıkarları için konuşabilir. Ancak AK Parti’nin böyle bir lüksü yok. AK Parti, 83 milyonun tamamını düşünerek siyaset yapan bir partidir. Sorumluluğumuz büyük. Unutmayın ki, AK Parti büyüdükçe Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kardeşliği de büyüyecektir. Bu nedenle özellikle yeni üye çalışmalarımızda sizlerden ayrı bir özen ve gayret bekliyoruz” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongrelerini tamamladıktan sonra ziyaretine gelen ilçe başkanları ve yönetimlerine iade-i ziyarette bulunurken bir ziyareti de Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Başkan Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Başkan Yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti.

“YENİ YÖNETİCİLERİMİZLE BAĞIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, ziyaretler sırasında yönetimlere birer konuşma yaptı. Yeni dönemin ilimize ve teşkilatlara hayırlı olmasını dileyen Katırcıoğlu, “Her gün sahadayız, vatandaşımızla iç içeyiz. Emin olun, halkımız bizimle dertleşmeyi, bizleri yanında görmeyi çok istiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin kalkınması ve büyümesi için yedi düvelle mücadelesini takdirle takip ediyor. Yeni yöneticilerimizle bu bağı daha da güçlendireceğiz. Teşkilatlarımıza bu anlamda önemli görevler düşüyor” dedi.

“SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKTIK”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de, yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerini bir kez daha tebrik etti. Ellibeş, mazbatalar alındıktan sonra kendisine yapılan ziyaretlere vakit kaybetmeden yanıt vermek istediğini belirterek, “AK Parti 7.Olağan Büyük Kongre sürecinde 5 Eylül başlayan ilçe kongrelerimizi 20 Eylül’de tamamladık. Milletimizin sinesinden çıkmış bir hareket olan ve bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi inancından, fikrinden, hayat tarzından ötürü hor, hakir görmeyen AK Parti, her kongre sürecinde olduğu gibi bu süreçten de güçlenerek çıkmıştır. Türkiye’nin özellikle bu dönemde buna ihtiyacı var. Diğer partiler kendi ikballeri, kişisel çıkarları için konuşabilir. Ancak AK Parti’nin böyle bir lüksü yok. AK Parti, 83 milyonun tamamını düşünerek siyaset yapan bir partidir. Sorumluluğumuz büyük. Unutmayın ki, AK Parti büyüdükçe Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kardeşliği de büyüyecektir. Bu nedenle özellikle yeni üye çalışmalarımızda sizlerden ayrı bir özen ve gayret bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.