19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

VEKİL YILMAZ: “2017'YE HAİN BİR SALDIRI İLE BAŞLADIK!”

Kocaeli 01.01.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VEKİL YILMAZ: “2017'YE HAİN BİR SALDIRI İLE BAŞLADIK!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak, terörü lanetledi. Yılmaz açıklamasında, “2017'ye terörün alçak yüzüyle uyandık.” Dedi.   AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz önceki gün gece Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak, terörü lanetledi. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “2017'e terörün alçak yüzüyle uyandık. Katillere, Katliamı planlayanlara lanet olsun. Bu alçaklar, Milletimizin birlik ve beraberliğine, geleceğe dair umutlarını kırmaya yönelik bu hain ve kalleş saldırı ile hedeflerine ulaşamayacaklar. Hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizi hain planlarınızla asla sindiremeyeceksiniz.! Bu ülke teröre asla teslim olmayacak!” dedi. 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak, terörü lanetledi. Yılmaz açıklamasında, “2017'ye terörün alçak yüzüyle uyandık.” Dedi.  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz önceki gün gece Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak, terörü lanetledi. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “2017'e terörün alçak yüzüyle uyandık. Katillere, Katliamı planlayanlara lanet olsun. Bu alçaklar, Milletimizin birlik ve beraberliğine, geleceğe dair umutlarını kırmaya yönelik bu hain ve kalleş saldırı ile hedeflerine ulaşamayacaklar. Hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizi hain planlarınızla asla sindiremeyeceksiniz.! Bu ülke teröre asla teslim olmayacak!” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.