VEKİL YAMAN’DAN İSU’YA ZİYARET!

Kocaeli 22.11.2016 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VEKİL YAMAN’DAN İSU’YA ZİYARET!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı makamında ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, kurum olarak yaptıkları yatırımlar ile önümüzdeki dönemde yapacakları projeleri paylaştı.

ENERJİ YATIRIMLARINA ÖNCELİK Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Genel Müdür İlhan Bayram’ı ziyaret etti. Milletvekili Yaman ile bir süre makamında baş başa görüşen Genel Müdür İlhan Bayram, ardından kurumun geçmişte yaptıkları örnek projeler ile devam eden yatırımları hakkında bilgi verdi. Dilovası ve Başiskele Kullar İleri Biyolojik ile Kandıra Sucuali Atıksu Arıtma Tesislerinin inşaatlarının sürdüğünü ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, Dilovası Arıtma Tesisi’nin tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Kurum olarak enerji maliyetlerini azaltmak için HES ve Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımlarının sürdüğünü de aktaran İSU Genel Müdürü, Kullar ve Gebze Arıtma Tesisleri’nde çamurların bertarafı ve çamur yakma maliyetlerini azaltılması ile çıkan enerjiden yararlanmak için  Çamur Yakma Tesisi inşa çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. İLÇELERDE ŞEBEKE SCADASI İçmesuyunda kayıp kaçağın yoğun olduğu ilçelerden olan İzmit’te şebeke scadası çalışmalarının sürdüğünü de anlatan Genel Müdür İlhan Bayram, önümüzdeki yıl Derince, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde yatırımlara ağırlık vereceklerini kaydetti. Kurum olarak marka şehir Kocaeli için yatırımlar yaptıklarını da ifade eden İSU Genel Müdürü, yaptıkları proje ve yatırımlar ile gerek ülkemize ve gerekse gelişmekte olan ülkelere örnek olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Bayram, Milletvekili Cemil Yaman’ın Dilovası Belediye Başkanlığı döneminde birlikte birçok altyapı projesine imza attıklarını da kaydetti. ŞEHRE KATKIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR Gösterdikleri ilgiden ve yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin örnek kurumu olan İSU Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği yatırımları yakından takip ettiğini ifade etti. Kocaeli’nin marka şehir olmasında İSU Genel Müdürlüğü’nün önemli  hizmetleri bulunduğunu aktaran Yaman, yaptıkları yatırımlardan ve şehre  yaptıkları katkılardan dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.    
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı makamında ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, kurum olarak yaptıkları yatırımlar ile önümüzdeki dönemde yapacakları projeleri paylaştı.

ENERJİ YATIRIMLARINA ÖNCELİK

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Genel Müdür İlhan Bayram’ı ziyaret etti. Milletvekili Yaman ile bir süre makamında baş başa görüşen Genel Müdür İlhan Bayram, ardından kurumun geçmişte yaptıkları örnek projeler ile devam eden yatırımları hakkında bilgi verdi. Dilovası ve Başiskele Kullar İleri Biyolojik ile Kandıra Sucuali Atıksu Arıtma Tesislerinin inşaatlarının sürdüğünü ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, Dilovası Arıtma Tesisi’nin tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Kurum olarak enerji maliyetlerini azaltmak için HES ve Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımlarının sürdüğünü de aktaran İSU Genel Müdürü, Kullar ve Gebze Arıtma Tesisleri’nde çamurların bertarafı ve çamur yakma maliyetlerini azaltılması ile çıkan enerjiden yararlanmak için  Çamur Yakma Tesisi inşa çalışmalarına başladıklarını dile getirdi.

İLÇELERDE ŞEBEKE SCADASI

İçmesuyunda kayıp kaçağın yoğun olduğu ilçelerden olan İzmit’te şebeke scadası çalışmalarının sürdüğünü de anlatan Genel Müdür İlhan Bayram, önümüzdeki yıl Derince, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde yatırımlara ağırlık vereceklerini kaydetti. Kurum olarak marka şehir Kocaeli için yatırımlar yaptıklarını da ifade eden İSU Genel Müdürü, yaptıkları proje ve yatırımlar ile gerek ülkemize ve gerekse gelişmekte olan ülkelere örnek olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Bayram, Milletvekili Cemil Yaman’ın Dilovası Belediye Başkanlığı döneminde birlikte birçok altyapı projesine imza attıklarını da kaydetti.

ŞEHRE KATKIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR

Gösterdikleri ilgiden ve yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin örnek kurumu olan İSU Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği yatırımları yakından takip ettiğini ifade etti. Kocaeli’nin marka şehir olmasında İSU Genel Müdürlüğü’nün önemli  hizmetleri bulunduğunu aktaran Yaman, yaptıkları yatırımlardan ve şehre  yaptıkları katkılardan dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.