Vekil Yaman’dan ‘Macera’ya tam not!

Gebze 29.08.2016 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vekil Yaman’dan ‘Macera’ya tam not!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Eskihisar’daki Macera ve Aksiyon Parkı projesinde incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ‘macera’ya tam not verdi!

MUHTEŞEM PROJELER   AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’na tam not. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı hızla süren Eskihisar’daki macera ve aksiyon parkında incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte macera ve aksiyon pakı şantiyesine giden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, proje hakkında bilgi aldı, incelemelerde bulundu. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme turunda değerlendirmede bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Türkiye’de belediyeciliği en iyi şekilde yapan hareket, AK Parti hareketidir. Belediyelerin altyapı, üst yapı gibi asli görevleri vardır ve bunu en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bugün başkanımızla birlikte gezdiğimiz macera ve aksiyon parkı gibi muhteşem projelere de imza atıyoruz. Gebze Beleyemizin birkaç muhteşem projesinden biri olan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkımızı başkanımızla birlikte inceledik. CAZİBE MERKEZİ OLACAK Gebzemize ve Kocaelimize değer katacak bu projemiz tamamlandığında İstanbul’dan ve diğer çevre illerden konukların ziyaret edeceği hem eğlenip hem de eşsiz manzarasında dinlenebileceği bir yer haline bir cazibe merkezine dönüşecek. En kısa zamanda tamamlanarak açılışını da inşallah birlikte yapacağımız bu muhteşem projenin Gebze’mize ve Kocaeli’mize hayırlı olmasını dilerim. Belediye başkanımızı ve ekibini de bu değerli projeyi kazandırdıkları için bir kez daha tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a projenin detayları hakkında kapsamlı şekilde bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “103 dönüm üzerine kurulan Macera ve Aksiyon Parkımızın çalışma alanında Sayın Vekilimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Değişik aktivitelerle ve donatılarla teşkil edilen Macera ve Aksiyon Parkımız, tarihi Eskihisar Kalesi, Osman Hamdi Bey Müzesi, Osman Gazi Köprüsü manzarası, yaz aylarında eşsiz mehtap manzarasıyla bütünleşecek ve taçlanacak bir çalışma olarak hızla yükseliyor. DESTEK TEŞEKKÜRÜ Projelerimizde her zaman destek olan başta Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza, bakanlarımıza, valimize, bölge milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, kaymakamımıza bu vesileyle birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Projemizi en kısa sürede tamamlayarak Gebzeli hemşerilerimizin hizmete açacağız. Hayırlı olsun” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Eskihisar’daki Macera ve Aksiyon Parkı projesinde incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ‘macera’ya tam not verdi!

MUHTEŞEM PROJELER

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’na tam not. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı hızla süren Eskihisar’daki macera ve aksiyon parkında incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte macera ve aksiyon pakı şantiyesine giden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, proje hakkında bilgi aldı, incelemelerde bulundu. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme turunda değerlendirmede bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Türkiye’de belediyeciliği en iyi şekilde yapan hareket, AK Parti hareketidir. Belediyelerin altyapı, üst yapı gibi asli görevleri vardır ve bunu en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bugün başkanımızla birlikte gezdiğimiz macera ve aksiyon parkı gibi muhteşem projelere de imza atıyoruz. Gebze Beleyemizin birkaç muhteşem projesinden biri olan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkımızı başkanımızla birlikte inceledik.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Gebzemize ve Kocaelimize değer katacak bu projemiz tamamlandığında İstanbul’dan ve diğer çevre illerden konukların ziyaret edeceği hem eğlenip hem de eşsiz manzarasında dinlenebileceği bir yer haline bir cazibe merkezine dönüşecek. En kısa zamanda tamamlanarak açılışını da inşallah birlikte yapacağımız bu muhteşem projenin Gebze’mize ve Kocaeli’mize hayırlı olmasını dilerim. Belediye başkanımızı ve ekibini de bu değerli projeyi kazandırdıkları için bir kez daha tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a projenin detayları hakkında kapsamlı şekilde bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “103 dönüm üzerine kurulan Macera ve Aksiyon Parkımızın çalışma alanında Sayın Vekilimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Değişik aktivitelerle ve donatılarla teşkil edilen Macera ve Aksiyon Parkımız, tarihi Eskihisar Kalesi, Osman Hamdi Bey Müzesi, Osman Gazi Köprüsü manzarası, yaz aylarında eşsiz mehtap manzarasıyla bütünleşecek ve taçlanacak bir çalışma olarak hızla yükseliyor.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Projelerimizde her zaman destek olan başta Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza, bakanlarımıza, valimize, bölge milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, kaymakamımıza bu vesileyle birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Projemizi en kısa sürede tamamlayarak Gebzeli hemşerilerimizin hizmete açacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.