Vekil Yaman’ın mutlu günü!

Dilovası 13.07.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Yaman’ın mutlu günü!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin, Telli ailesinin güzel kızları Rümeysa ile düzenlenen nişan merasimi ile nişanlandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Saliha Yaman çiftinin oğulları Hasan Hüseyin Yaman ile Dilovası’nın tanınmış ailelerinden Mehmet Telli’nin güzel kızı Rümeysa Telli önceki akşam düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attı. Genç çiftin nişan yüzüğü kurdelesini AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır keserek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. VEKİL YILMAZ VE ÇAKIR DA KATILDI Telli ailesinin evinde gerçekleşen ve aile fertlerinin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın katıldığı nişan töreninde Vekil Yaman mutlu gününde törene katılanlara teşekkür ederek, genç çifte de mutlu yarınlar diledi. Mutlu çiftin düğün töreni ilerleyen tarihte gerçekleşecek.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin, Telli ailesinin güzel kızları Rümeysa ile düzenlenen nişan merasimi ile nişanlandı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Saliha Yaman çiftinin oğulları Hasan Hüseyin Yaman ile Dilovası’nın tanınmış ailelerinden Mehmet Telli’nin güzel kızı Rümeysa Telli önceki akşam düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attı. Genç çiftin nişan yüzüğü kurdelesini AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır keserek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

VEKİL YILMAZ VE ÇAKIR DA KATILDI

Telli ailesinin evinde gerçekleşen ve aile fertlerinin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın katıldığı nişan töreninde Vekil Yaman mutlu gününde törene katılanlara teşekkür ederek, genç çifte de mutlu yarınlar diledi. Mutlu çiftin düğün töreni ilerleyen tarihte gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.