Vekil Yaman ve Başkanlardan gazetemize ziyaret!

Gebze 20.06.2020 - 18:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Yaman ve Başkanlardan gazetemize ziyaret!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde Nihat Yıldırım ve Abbas Sır ortaklığında kurulan bünyesinde Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’ni bulunduran Ümit Medya ve ekibine hayırlı olsun dileyen Yaman ve beraberindekiler gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Nihat Yıldırım ve Abbas Sır ortaklığında kurulan, bünyesinde Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’ni bulunduran Ümit Medya ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberindeki ilçe başkanları, gazetemize yeni yayın hayatında başarı temennisinde bulundu. YAMAN: “BAŞARI KAÇINILMAZ” AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı açıklamada, “İki doğru ve kıymetli insanın iş ortaklığından mutlu oldum. Abbas Bey, uzun yıllardan bu yana medya sektöründe yer alan, Hedef Gazetesi çatısı altında örnek bir yayıncılık politikasıyla başarılı yıllar geçirmiş bir dostumuz. Yakinen tanıdığım, aile dostum Nihat Bey ise medya sektörüne değer katarak başarılı olacağına inancım tam. Bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır ise, 4 ilçe başkanı ile gazetemizi ziyaret eden Vekil Yaman’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. AYRINTILAR PAZARTESİ GAZETEMİZDE…

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde Nihat Yıldırım ve Abbas Sır ortaklığında kurulan bünyesinde Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’ni bulunduran Ümit Medya ve ekibine hayırlı olsun dileyen Yaman ve beraberindekiler gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Nihat Yıldırım ve Abbas Sır ortaklığında kurulan, bünyesinde Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’ni bulunduran Ümit Medya ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberindeki ilçe başkanları, gazetemize yeni yayın hayatında başarı temennisinde bulundu.

YAMAN: “BAŞARI KAÇINILMAZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı açıklamada, “İki doğru ve kıymetli insanın iş ortaklığından mutlu oldum. Abbas Bey, uzun yıllardan bu yana medya sektöründe yer alan, Hedef Gazetesi çatısı altında örnek bir yayıncılık politikasıyla başarılı yıllar geçirmiş bir dostumuz. Yakinen tanıdığım, aile dostum Nihat Bey ise medya sektörüne değer katarak başarılı olacağına inancım tam. Bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır ise, 4 ilçe başkanı ile gazetemizi ziyaret eden Vekil Yaman’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AYRINTILAR PAZARTESİ GAZETEMİZDE…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.