Vekil Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nu Ti’ye aldı!

Kocaeli 14.11.2016 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vekil Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nu Ti’ye aldı!

  AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ti’ye aldı. CHP’de kendi sandıklarında partisine oy çıkmayan 3 bin 896 Üyenin ihraç edilmesinin ardından başlayan tartışmalara katılan Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, yılın Siyasi Komedisi olarak nitelendirdiği bu durumun Oscar’a aday olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmişte kendisine oy veremediği seçimi de hatırlatarak, kendisini de ihraç etmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “ CHP, sandıklarda görevli olduğu halde CHP'ye oy vermeyen 3896 Parti üyesini ihraç ediyor! Kılıçdaroğlu ihraç edeceğine kendine sormalı: Bu kadar Partili üyem, sandıkta görevli olduğu halde bana niye oy vermedi? Ben ne yaptım da başıma bu rezillik geldi? Sahi bu adamın kendisi de oy vermemişti değil mi? Kendisini de ihraç eder mi?”dedi.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ti’ye aldı. CHP’de kendi sandıklarında partisine oy çıkmayan 3 bin 896 Üyenin ihraç edilmesinin ardından başlayan tartışmalara katılan Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, yılın Siyasi Komedisi olarak nitelendirdiği bu durumun Oscar’a aday olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmişte kendisine oy veremediği seçimi de hatırlatarak, kendisini de ihraç etmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “ CHP, sandıklarda görevli olduğu halde CHP'ye oy vermeyen 3896 Parti üyesini ihraç ediyor! Kılıçdaroğlu ihraç edeceğine kendine sormalı: Bu kadar Partili üyem, sandıkta görevli olduğu halde bana niye oy vermedi?

Ben ne yaptım da başıma bu rezillik geldi? Sahi bu adamın kendisi de oy vermemişti değil mi? Kendisini de ihraç eder mi?”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.