VEKİLİNİZİ UYARIN!

Gebze 02.08.2017 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VEKİLİNİZİ UYARIN!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker CHP’lilere tepki gösterdi

Gebze Belediyesi’nin Ağustos Ayı Meclis toplantısına Başkan Adnan Köşker ile CHP Grubu arasında yaşanan tartışmalar damga vurdu. CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in Meclis’teki ifadelerine tepki gösteren Köşker ile CHP arasında polemik yaşandı. Gebze Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ile CHP grubu arasında yaşanan tartışmalar damgasını vurdu. Kirazpınar’da yaşanan yıkım olayla ilgili Meclis’e bilgi veren Başkan Adnan Köşker, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in TBMM’deki suçlamalarına tepki gösterdi. CHP’li Hürriyet’e yanlış bilgiler aktarıldığını ifade eden başkan Adnan Köşker, meclis Üyelerinden Hürriyet’i doğru bilgilendirmelerini istedi. LÜTFEN MİLLETVEKİLLERİNİZİ UYARIN Köşker’in bu ifadelerinden sonra izleyici konumunda bulunan CHP İlçe Başkanı recep dursun araya girerek, “Milletvekilimiz hakkında konuşursanız bana cevap verme hakkı doğar.” deyince, Başkan Köşker, Meclis Üyesi olmayan kişilerin söz hakkı olmadığını ifade ederek, “Sizin burada konuşma hakkınız yok. Oturup, izleme hakkına sahipsiniz. Açıklama yapacaksanız, çıkın dışarıda yapın.” diyerek uyardı. Hürriyet hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Köşker, “Milletvekilinizi yanlış bilgilendiriyorlar. Benim kullanmadığım ifadeleri meclis kürsüsünden kullandığım şeklinde söylemek yanlıştır. Lütfen Milletvekillerinizi uyarın.” dedi. HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM’E MÜJDE Öte yandan başkan Köşker, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinin 2B sorunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Sorunun artık Başbakan tarafından bilindiğini ve çözüm için Ankara’da hızlı bir çalışma yapıldığını ifade eden Köşker, “Geçen hafta Ankara’da konuyu görüştük. Bakanlık çalışıyor, haftaya bir daha gideceğiz. Buranın çözümü için hızlı bir çalışma yapılıyor. Atık Başbakanımızda konuyu biliyor, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sürekli çalışıyor. Biz de rahatladık. Pankart açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok hızlı bir şekilde 35 yıllık bu sorun çözülecek.” diye konuştu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker CHP’lilere tepki gösterdi

Gebze Belediyesi’nin Ağustos Ayı Meclis toplantısına Başkan Adnan Köşker ile CHP Grubu arasında yaşanan tartışmalar damga vurdu. CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in Meclis’teki ifadelerine tepki gösteren Köşker ile CHP arasında polemik yaşandı.

Gebze Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ile CHP grubu arasında yaşanan tartışmalar damgasını vurdu. Kirazpınar’da yaşanan yıkım olayla ilgili Meclis’e bilgi veren Başkan Adnan Köşker, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in TBMM’deki suçlamalarına tepki gösterdi. CHP’li Hürriyet’e yanlış bilgiler aktarıldığını ifade eden başkan Adnan Köşker, meclis Üyelerinden Hürriyet’i doğru bilgilendirmelerini istedi.

LÜTFEN MİLLETVEKİLLERİNİZİ UYARIN

Köşker’in bu ifadelerinden sonra izleyici konumunda bulunan CHP İlçe Başkanı recep dursun araya girerek, “Milletvekilimiz hakkında konuşursanız bana cevap verme hakkı doğar.” deyince, Başkan Köşker, Meclis Üyesi olmayan kişilerin söz hakkı olmadığını ifade ederek, “Sizin burada konuşma hakkınız yok. Oturup, izleme hakkına sahipsiniz. Açıklama yapacaksanız, çıkın dışarıda yapın.” diyerek uyardı. Hürriyet hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Köşker, “Milletvekilinizi yanlış bilgilendiriyorlar. Benim kullanmadığım ifadeleri meclis kürsüsünden kullandığım şeklinde söylemek yanlıştır. Lütfen Milletvekillerinizi uyarın.” dedi.

HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM’E MÜJDE

Öte yandan başkan Köşker, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinin 2B sorunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Sorunun artık Başbakan tarafından bilindiğini ve çözüm için Ankara’da hızlı bir çalışma yapıldığını ifade eden Köşker, “Geçen hafta Ankara’da konuyu görüştük. Bakanlık çalışıyor, haftaya bir daha gideceğiz. Buranın çözümü için hızlı bir çalışma yapılıyor. Atık Başbakanımızda konuyu biliyor, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sürekli çalışıyor. Biz de rahatladık. Pankart açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok hızlı bir şekilde 35 yıllık bu sorun çözülecek.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.